FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Du-te, vino în alb și roşu: ultimele informații de la Săftica + cine i-a vizitat pe jucători

Dinamoviștii se vor reîntoarce începând de luni la antrenamente
Dinamoviștii se vor reîntoarce începând de luni la antrenamente

Articol de - Publicat duminica, 31 mai 2020 14:16

Dinamo a fost în această săptămână prima echipă din Liga 1 care a „rupt” izolarea, fotbaliștii lui Adrian Mihalcea părăsind cantonamentul de la Săftica. 

Lucrurile s-au schimbat drastic după ce Ministerul Sănătății anunțase inițial că jucătorii din Liga 1 trebuie să rămână „închiși” în cantonamente până la reluarea competiției. Cu mic, cu mare, „câinii” s-au reîntors la Săftica și, vehemenți și plini de furie, au așteptat noi indicații din partea autorităților. 

Dinamo: azi liber, mâine la antrenament :) 

Între timp, s-a aflat că măsura a fost anulată, iar echipele nu mai sunt obligate să-și țină jucătorii în cantonament. Doar că fotbaliștii lui Adi Mihalcea, care „rupseseră ușa” în urmă cu câteva zile, vor pleca abia în această după-amiază de la Săftica. 

Temându-se de eventuale represalii, aceștia și-au amânat plecarea, au rămas alături de staff și au completat actele prin care atestă pe propria răspundere că se „desprind” de cantonament. 

Totuși, lotul lui Dinamo se va reîntoarce începând de luni la Săftica, echipa urmând să intre în ciclul normal de antrenamente. 

Sâmbătă seara, roș-albii au fost vizitați de secretarul general Bogdan Bălănescu, care le-a dat asigurări că problemele cu banii vor fi rezolvate în scurt timp. 

Ce zice regulamentul 

Echipele din Liga 1 trebuie să-și asume responsabilitatea dacă se întâmplă ca vreunul dintre jucători sau membri ai staff-ului tehnice se va infecta cu COVID-19.

În cazul în care clubul își asumă răspunderea de a renunța la cantonamentul închis, acesta întocmește proceduri proprii, care să stabilească măsuri pentru protejarea participanților la activitatea sportivă" se precizează la Regulament.

VIDEO. Poveste amuzantă de la Dinamo: „Cu primii bani primiți, nu îmi puteam cumpăra nici măcar o pereche de adidași”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Fanii lui Dinamo iau măsuri! Anunțul făcut după ce au strâns 500.000 de euro: „Garantăm că Negoiță nu mai rămâne!”

DINAMO // Prunea și Dănciulescu nu mai există, Bălănescu e șeful! Ce discuție a avut loc azi, la Săftica

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1745flo
1745flo  •  31 Mai 2020, 17:26

Cam incoerent dl. Apostol: jucatorii ori au rupt usa, ori deabia azi vor părăsi cantonamentul?

lake1001
lake1001  •  31 Mai 2020, 17:12

Deci, FCDB îndeamna, FC Decabal si Burebista pentru că Dinamo este contunuiatea . Atunci FCFCSB inseamnă FC Sobieski si Bucovinenii? Înreb si eu , ca orice suporter fcsebist.

lake1001
lake1001  •  31 Mai 2020, 17:03
Postat de thefaimousone pe 31 Mai 2020, 16:50

pai fix aia este ca nu conteaza cum se numeste echipa. Steaua a fost denumita CCA la inceput. bunicul meu acum 20 de ani a spus ca nu s-a obisnuit niciodata cu denumirea de Steaua,cum sa ii spui unei echipe de fotbal numele dupa un substantiv comun? ce-i aia? tot asa mi-a spus. deci numele se schimba constant,unde este palmaresul si continuitatea conteaza. rapid s-a desfiintat definitiv si irevocabil in 2016 si mortul de la groapa nu se mai intoarce,pentru ca nu are continuitate. badea detine palamresul la dinam99op si adevaratii *** stiu asta. in schimb,Steaua joaca din 1947 non stop in liga 1 si F.C.S.B. inseamna Fotbal Club Steaua Bucuresti,de aia talpan ne-a dat in judecata pentru nume si a pierdut rusinos acel proces. ca daca F.C.S.B. nu inseamna FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI,talpan nu ne dadea in judecata,dar ne-a dat si a pierdut rusinos acel proces.

Din ce spui tu reiese că fcfcsbe este CCA Bucuresti, adică CCAB=fcfcsb ? Asta inseamnă ? Ok, atunci sa în spunem CCASB. Acum îţi dai seama cît de prostovan esti?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează