FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Prunea și Dănciulescu nu mai există, Bălănescu e șeful! Ce discuție a avut loc azi, la Săftica

Prunea și Dănciulescu nu mai există, Bălănescu e șeful
Prunea și Dănciulescu nu mai există, Bălănescu e șeful

Articol de , - Publicat sambata, 30 mai 2020 21:41

Bogdan Bălănescu e conducătorul real al lui Dinamo, Florin Prunea și Ionel Dănciulescu au fost "dezbrăcați" de atribuții, nici nu mai au contact cu jucătorii, nici nu mai contează opiniile lor în managementul de top al clubului. 

Bălănescu, apropiat de Negoiță și discret până acum, a fost în seara aceasta la Săftica pentru o discuție cu jucătorii.

De obicei, Prunea sau Dănciulescu aveau rolul acesta, de legătură cu echipa, numai că lor le expiră contractele la sfârșitul lunii iunie și nu beneficiază de atâta încredere din partea lui Negoiță. Bălănescu le-a transmis fotbaliștilor reguli simple, legate de respectarea normelor în perioada următoare. "A fost doar o discuție despre igienă, despre condiții de respectat. N-a fost tocmai o ședință", explică unul dintre jucători.

DINAMO // Prunea și Dănciulescu nu mai există, Bălănescu e șeful! Ce discuție a avut loc azi, la Săftica
Bogdan Bălănescu

Prunea și Dănciulescu sunt lăsați pe margine fiindcă Negoiță nu a îndrăznit să îi demită, din pricina contractelor și a statutelor de glorii ale clubului. Dar ei vor pleca după 1 iulie, când vor înceta contractele pe care le-au semnat cu clubul. Fotbaliștii fuseseră trimiși acasă alaltăieri, au revenit azi în cantonament și speră să plece mâine acasă. Ministerul Sănătății a specificat că sportivii profesioniști nu sunt obligați să stea închiși până la repornirea competițiilor. Liga 1 ar trebui să reînceapă pe 13 iunie.

DINAMO // Bogdan Bălănescu, despre salvarea clubului: „S-au dat dinamovişti, dar s-au dat la fund, să le fie ruşine!” + „Trebuie să vă fac o mărturisire”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
creeperno
creeperno  •  31 Mai 2020, 22:53

Cand au existat?

gido
gido  •  31 Mai 2020, 19:15

intrebati-i pe prunea si danciulescu ce-au facut in ultimul an !si-au dat cu parerea la tv ,iar la club au stat de vorba cu fotbalistii... in rest? au ocupat posturi ,dar n-au avut nici o putere in club !

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  31 Mai 2020, 18:34

Pch ul nu balanescu. Nu cred ca balanescu va mai avea rolul asta la club.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează