FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Dumitru Dragomir a găsit soluția pentru redresarea „câinilor”: „N-ar mai pierde 3 meciuri până la finalul campionatului”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 18:50 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 19:23

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a analizat situația actuală de la Dinamo, acolo unde Pablo Cortacero întârzie să aducă în club banii pe care i-a promis.

„Spaniolii umblă după un credit în România. E greu să-ți dea cineva bani fără garanții. Fotbaliștii nu sunt o garanție bancară. Mi-ar părea rău ca Dinamo să trăiască tot din banii strânși de suporteri. Dacă banii vin la Dinamo, Contra nu mai pierde trei jocuri până la finalul campionatului

Trebuie doar să fie liniște (n.red - la Dinamo). Sincer, dacă aș avea banii lui Gigi Becali aș investi în fotbalul românesc. Aș lua Dinamo imediat și m-aș întrece cu Becali. Dinamo e de luat, dar trebuie să ai cel puțin 30-40 de milioane de euro. Acest club îți mănâncă 7-8 milioane pe an”, a declarat Dumitru Dragomir, în cadrul emisiunii „Digi Sport Matinal”.

Sepsi - Dinamo, meci devisiv pentru viitorul „câinilor”

„Nuevo Dinamo” este în aer. De la antrenor la directori, jucători și suporteri, toți așteaptă cu sufletul la gură să se trimită bani dinspre Pablo Cortacero, aflat în Spania, întrucât cei 230.000 de euro din drepturile TV s-au epuizat.

Situația sportivă este deplorabilă, trei înfrângeri la rând, echipa e pe antepenultimul loc, pe fondul crizei unii fani i-au cerut demisia lui Cosmin Contra, chiar și „Guriță” este îngrijorat. Meciul de astăzi, de la Sfântu Gheorghe, cu una dintre formațiile în formă ale startului de sezon, este vital pentru proiect.

VIDEO Marian Savu rămâne pesimist în privința noilor investitori de la Dinamo: „Nu s-a schimbat nimic de la Revoluție”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV „La Dinamo nu s-a schimbat nimic după Revoluție!” » Golgeterul României de acum 20 de ani face o previziune sumbră: „Mai stau spaniolii până atunci?”

Dinamo, ajutată de Guvern » Ce spune ultima ordonanță + Ionuț Negoiță, sprijin pentru Cortacero

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
iulian1952
iulian1952  •  24 Octombrie 2020, 23:35

PĂI CUM AȚI VREA SĂ EVOLUEZE DINAMU ? CA O DIVIZIONARĂ B . ASTA ȘI FACE .

iung811
iung811  •  24 Octombrie 2020, 23:31

***. ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  24 Octombrie 2020, 21:26
Postat de steauaeuna pe 24 Octombrie 2020, 19:25

Care ai curaj sa faci ca dupa bataia asta de la Sf Gheorghe ddb strange cel putin 20 000 de dedebei...sa vina banii la baieti...hau hau...acu...

:)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează