FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV „La Dinamo nu s-a schimbat nimic după Revoluție!” » Golgeterul României de acum 20 de ani face o previziune sumbră: „Mai stau spaniolii până atunci?”

Dinamo nu se regăsește nici după venirea investitorilor spanioli. foto: Raed Krishan +35   FOTO
Dinamo nu se regăsește nici după venirea investitorilor spanioli. foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 16:44 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 17:29

Dinamo nu se regăsește nici după venirea investitorilor spanioli. Clubul are în continuare probleme financiare, iar rezultatele sunt nesatifăcătoare și în noul sezon: „câinii” sunt pe locul 14, cu doar 5 puncte strânse în 7 etape.

Invitat recent la GSP Live, fostul atacant Marian Savu (48 de ani), care a evoluat pentru Dinamo între 1990 și 1995, a radiografiat situația actuală din „Ștefan cel Mare”. Acesta nu e convins că patronatul iberic va rămâne în România și din iarnă și spune că „la Dinamo nu s-a schimbat nimic după Revoluție”.

„N-am ce să-i reproșez lui Cosmin Contra atât timp cât îi vin jucători pe bandă rulantă. Eu vreau să vorbesc despre Dinamo din iarnă încolo, până atunci au timp să-și așeze lotul așa cum ar trebui. Numai să stea spaniolii până atunci!

Vreți să vă spun ceva? La Dinamo nu s-a schimbat nimic după Revoluție! E cam același lucru. Nu s-a schimbat nimic, sunt aceleași probleme, același stadion. Sperăm să se schimbe ceva, să poată fi măcar Dinamo de pe vremea lui Dănuț Lupu. Așteptăm de 30 de ani, dar Dinamo nu mai joacă de nu știu câți ani în play-off, nu mai prinde Europa”, a afirmat Marian Savu, golgeterul Divizie A în anul 2000, în direct la emisiunea GSP Live.

Sepsi - Dinamo, meci devisiv pentru viitorul „câinilor”

„Nuevo Dinamo” este în aer. De la antrenor la directori, jucători și suporteri, toți așteaptă cu sufletul la gură să se trimită bani dinspre Pablo Cortacero, aflat în Spania, întrucât cei 230.000 de euro din drepturile TV s-au epuizat.

Situația sportivă este deplorabilă, trei înfrângeri la rând, echipa e pe antepenultimul loc, pe fondul crizei unii fani i-au cerut demisia lui Cosmin Contra, chiar și „Guriță” este îngrijorat. Meciul de astăzi, de la Sfântu Gheorghe, cu una dintre formațiile în formă ale startului de sezon, este vital pentru proiect.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo, ajutată de Guvern » Ce spune ultima ordonanță + Ionuț Negoiță, sprijin pentru Cortacero

Dinamo. Cosmin Contra recunoaște: „Există o neliniște, eu sunt neliniștit. Lucrurile întârzie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mogpharau
mogpharau  •  24 Octombrie 2020, 19:25

"...dar Dinamo nu mai joacă de nu știu câți ani în play-off, nu mai prinde Europa..." Chiar, parca play-offul a fost introdus in anno domini 1829

bulan
bulan  •  24 Octombrie 2020, 18:39
Postat de pe 24 Octombrie 2020, 17:44

plang gigistii, plang...

Lasa tu gigistii, ce fac dinamovistii? Se bucura de victorii? Se lafaie in bani?

doomguyslayer
doomguyslayer  •  24 Octombrie 2020, 18:39
Postat de pe 24 Octombrie 2020, 17:44

plang gigistii, plang...

devarul este ca toti dinam9opvistii sunt gigisti si se tot plang. vezi mai sus si la tine.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează