FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI, LUNI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Dinamo - Dunărea Călărași // Grozav e obișnuit cu situația de la Dinamo: "Prima dată am schimbat 3 antrenori și 2 președinți în 4 ani! Mergem înainte că înainte era mai bine"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 12:34

Gicu Grozav, atacantul de 27 de ani al lui Dinamo, a vorbit despre situația de la echipa alb-roșie și a spus că jucătorii pot îndrepta lucrurile.

"Nu mai avem scuze. Trebuie să luăm cele trei puncte. Jucăm cu o echip care, cred eu, că mai mult se va apăra. Fiecare trebuie să dea mai mult de 100% și câștigîm meciul.

Eu sunt obișnuit cu situația de la Dinamo. În prima perioadă, în 4 luni am schimbat 3 antrenori și doi președinți. Încercăm să facem treabă cu orice antrenor și să o scoatem la capăt. E o dezamăgire că Dinamo este pe 12, dar noi am dus-o acolo și noi trebuie să o ridicăm.

Asta e viața! Mergem înainte, că înainte era mai bine. La echipă e o atmosferă bună. Discutăm între noi și încercăm să găsim o soluție. Dacă vom face unul sau două meciuri bune, altfel vor sta lucrurile", a declarat Gicu Grozav la conferința de presă.

"Grozav o să joace! De ce l-am adus aici? La parada modei? O să joace 60-70 de minute, cât poate" Mircea Rednic, antrenor Dinamo

  • Dinamo - Dunărea Călărași se joacă luni de ora 21:00 și este în direct TV Digi Sport, Telekom și Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Mircea Rednic face revoluție la Dinamo: "Vor fi surprize mari cu Dunărea" » Post nou pentru un titular

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
duta_dd
duta_dd  •  20 Octombrie 2018, 14:45

Dinamovisti adevarati: REDNIC, GROZAV!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close