FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dunărea Călărași - Dinamo // Mircea Rednic, primele declarații despre plecarea lui Dan Nistor: „Dacă el așa crede, nu mă opun. Nu depindem de el”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2019 12:00

Mircea Rednic (57 de ani), antrenorul lui Dinamo, a susținut azi conferința de presă premergătoare partidei cu Dunărea Călărași.

  • Meciul dintre Dunărea Călărași și Dinamo va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00.

„Cei de la Călărași vor să scape de retrogradare, noi vrem să terminăm pe primul loc în play-out. Așa că ambele echipe vor juca la victorie. Noi tratăm cu mare seriozitate aceste meciuri”, a mărturisit la TV Telekom Sport, Rednic. 

„Vrem să facem o echipă puternică. Sezonul viitor știm clar obiectivele: play-off și, după, să ne batem la campionat” Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Întrebat despre plecarea lui Dan Nistor de la echipă, tehnicianul a declarat:

„Nu s-a pus problema de așa ceva, momentan. Nu știu, nu am auzit cum că el vrea să facă pasul în străinătate. Să vedem ce ofertă vine pe numele lui și după discutăm. Dacă el crede că asta este ultima șansă a lui, eu nu mă opun.

Nu aș găsi poate un înlocuitor chiar ca și Nistor, dar jucători sunt. Dinamo nu trebuie să stea într-un singur jucător, chiar dacă Nistor este foarte important. Se mai găsesc lideri pentru vestiar, dar eu cred că Nistor este inteligent să înțeleagă că mai trebuie să stea un an la Dinamo. Acum nu m-am gândit la cumpărături, că e perioada de sărbătoare și nu e voie (râde)”.

GSP.ro a dezvăluit ieri că Negoiță vrea să-l vândă pe Nistor în vară pe o sumă între 100.000 și 150.000 de euro. (DETALII)

 Dinamo este pe locul doi în clasamentul din play-out, cu 34 de puncte. Lider este Gaz Metan Mediaș, cu 35 de puncte.

1.000.000 €este cota lui Dan Nistor conform transfermarkt.com

Citește și:

Mircea Rednic a început deja să caute înlocuitor pentru Dan Nistor! Ion Gheorghe, Diego Fabbrini și Mihai Răduț pot ajunge la Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dan_1970
dan_1970  •  03 Mai 2019, 14:11
Postat de valii_sv pe 03 Mai 2019, 12:31

Uite cum un ziarist baga vorbe in gura cuiva si nici nu are curajul sa isi asume ceea ce scrie ! GSP a facut demult pasul inspre presa de scandal !

GSP-ul cand scrie despre Dinamo scrie numai la scandal. Nu vezi ca nici nu mai semneaza articolele. Nici de impachetat peste nu mai e buna fituica asta, e toxica. DDB!!!!

valii_sv
valii_sv  •  03 Mai 2019, 12:31

Uite cum un ziarist baga vorbe in gura cuiva si nici nu are curajul sa isi asume ceea ce scrie ! GSP a facut demult pasul inspre presa de scandal !

457897677693270
Adrian Gavrila  •  03 Mai 2019, 12:17

Mamaaa. Ce titluri bagati aici, ca sa iasa fitile in cadrul clubului. Huoo

Vezi toate comentariile (3)
Comentează