FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Momente spectaculoase la Dinamo! Dusan Uhrin, purtat pe brațe de fanii care i-au scandat numele: „Ești câine până la moarte”

Articol de - Publicat duminica, 11 iulie 2021 16:54 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 17:29

Cehul Dusan Uhrin (53 de ani) și-a dat demisia de la Dinamo, iar azi și-a luat la revedere de la fanii clubului.

Antrenorul care a revitalizat-o pe Dinamo în finalul sezonului trecut, obținând cinci victorii la rând, a fost prezent azi la Cupa DDB, organizată de fani pentru a strânge bani pentru club.

VIDEO Dusan Uhrin și-a luat la revedere de la fanii lui Dinamo

Cehul s-a văzut azi cu fanii lui Dinamo, urmând ca luni să plece din România. 

Azi, suporterii l-au aplaudat și i-au scandat numele minute bune, mulțumindu-i astfel pentru treaba excelentă pe care a făcut-o în al doilea său mandat la Dinamo.

„Ești câine până la moarte” și „Dusan Uhrin, unul dintre noi” au fost unele dintre scandările fanilor, care l-au purtat pe brațe pe antrenor.

Dusan Uhrin, gest demn de laudă pentru Dinamo 

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat, Dusan Uhrin a decis să plece de la Dinamo cu doar o săptămână înainte de startul noului sezon, fiind nemulțumit de situația din club, de problemele financiare și de cele legate de lot.

În comunicatul emis azi de clubul alb-roșu este prezentată și o declarație a lui Iuliu Mureșan, în care acesta spune că Uhrin a decis să renunțe la contract fără să aibă pretenții financiare.

Am discutat foarte mult cu Dušan în fiecare zi a acestei săptămâni, la fel cum am procedat și cu ceilalți antrenori de la echipă, cu jucătorii și cu personalul administrativ al bazei de pregătire de la Săftica. 

Am încercat să-l conving că lucrurile se vor schimba în bine cu această reorganizare a clubului, pentru echipă, pentru tot ce înseamnă Dinamo! 

Nu am reușit să-i schimb decizia, cred că luase această hotărâre după cantonamentul din Turcia. 

Dušan a anunțat oficial că renunță și a propus rezilierea contractului fără alte pretenții financiare, acceptată pe cale amiabilă împreună cu administratorul judiciar al clubului. 

Nu putem decât să-i mulțumim lui Dušan pentru tot ce a realizat la Dinamo într-un moment complicat în viața echipei și să-i urăm mult succes în carieră. 

Dinamo trebuie să meargă mai departe, timpul nu are răbdare cu noi. 

Am ajuns la un acord verbal cu Dario Bonetti, un antrenor care cunoaște foarte bine ce înseamnă spiritul lui Dinamo, un tehnician respectat de suporteri pentru atașamentul față de club. 

Sperăm să putem vorbi din nou de rezultate importante cu Dario Bonetti la conducerea echipei 
- Iuliu Mureșan

  • Uhrin a revenit la Dinamo în aprilie 2021, după mandatul din sezonul 2019-2020.
  • În play-out-ul, cehul a revitalizat-o pe Dinamo și s-a transformat rapid în preferatul fanilor. Cu el pe bancă, „câinii” au obținut cinci victorii, trei egaluri și două înfrângeri, reușind salvarea de la retrogradare.

Uhrin, înlocuit cu Dario Bonetti

Noul antrenor al lui Dinamo va fi italianul Dario Bonetti. Tehnicianul de 59 de ani este în prezent liber de contract. Italianul a mai antrenat la Dinamo în perioada iunie – octombrie 2009 și aprilie-noiembrie 2012, fiind unul dintre preferații fanilor.

La Dinamo, acesta a cucerit o Cupă și o Supercupă cu Dinamo, în 2009, și a fost aproape de fani de la demararea proiectului DDB.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dezastru la Dinamo: doi oameni de bază și-au reziliat azi contractele!

Doi jucători de la Dinamo pe care Mureșan nu-i lasă să plece: „Sunt spiritul lui Dinamo! Să se gândească bine”

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (11)
paolo12
paolo12  •  12 Iulie 2021, 05:48
Postat de badie pe 11 Iulie 2021, 21:04

frumos gest din partea dinamovistilor!

Sau din partea lui, ca a renunțat la 'jdemii?

creeperno115
creeperno115  •  11 Iulie 2021, 22:36

Viata lunga iti doresc!

1745flo
1745flo  •  11 Iulie 2021, 22:06

Respect Uhrin!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează