FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cât mai rezistă Uhrin la Dinamo? Cehul pune presiune pe șefi

Uhrin vrea transferuri la Dinamo
Uhrin vrea transferuri la Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iunie 2021 14:49 / Actualizat luni, 28 iunie 2021 15:38

Dinamo a revenit azi din cantonamentul din Turcia, acolo unde a stat șapte zile.

La întoarcerea în țară, antrenorul Dușan Uhrin a vorbit despre situația complicată de la Dinamo. Cehul a pus presiune pe șefi și pe reprezentații DDB pentru a rezolva problema salariilor restante și spune că are nevoie urgentă de jucători.

Uhrin vrea transferuri la Dinamo

„Am avut parte de o vreme foarte bună, Am avut toate condițiile ca să ne antrenăm şi, de asemenea, am jucat şi meciuri bune. 

Sper ca până miercuri să se rezolve totul şi vom vedea ce se va întâmpla. Nu ştiu nimic. Sper să se întâmple ceva azi sau mâine pentru că avem de rezolvat o mulţime de probleme legate de salariile jucătorilor și de transferuri. 

Nu avem voie să transferăm jucători și nu este suficient pentru competiţii. Trebuie să aducem şase sau şapte jucători. Am multe promisiuni”, a declarat Dușan Uhrin la TV Telekom Sport.

Dinamo a cerut la tribunal intrarea în insolvență!

Dinamo a cerut la Tribunalul București intrarea în insolvență!

După șapte ani de la intrarea în insolvență pe care a dictat-o Negoiță, Dinamo revine la aceeași soluție. „Câinii” sunt înglodați în datorii și nu au găsit altă cale de rezolvare a problemei.

Recent, firma de pază de la Săftica a cerut falimentul clubului, din cauza datoriilor. Conform informațiilor GSP, Dinamo a apelat la intrarea în insolvență ca o formă de apărare legală, și pentru a evita pe viitor astfel de solicitări din partea creditorilor, care par inevitabile.

Astfel, insolvența era singura opțiune a lui Dinamo. CONCRET: „Procedura acționează pentru Dinamo în această perioadă fix ca o umbrelă, creditorii reprezentând ploaia”, a explicat pentru Gazetă un apropiat al grupării din Ștefan cel Mare.

 

VIDEO  VIDEO Alexandru Iliuciuc despre perioada petrecută la Dinamo: „Lobonț putea să-și rupă mâinile și picioarele că tot el apăra”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV A plecat în Spania ca să-l convingă pe Pablo Cortacero să cedeze acțiunile lui Dinamo: „Are un investitor român” » Motivul din spatele deciziei

EXCLUSIV Puljic, mesaj ferm către DDB și șefii lui Dinamo: „Rezolvați sau va veni sfârșitul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
creeperno115
creeperno115  •  28 Iunie 2021, 22:44

Acum 2-3 luni asa era situatia. Restante aveau doar jucatorii care n-au acceptat renegocieri cu DDB si au ramas salariile lui cortacero. In prezent, daca eram 50000 in DDB, sigur eram la zi, dar s-au acumulat restante si la jucatorii cu care s-a renegociat contractele

dave33
dave33  •  28 Iunie 2021, 16:02

acu 2-3 luni ddb zicea ca salariile sunt la zi ,acum aflam ca nu sunt platite de 4 luni ,deci mai donati ca sa isi faca unii case ! haI CU alocatia ! Respect cortacero !

elgabri
elgabri  •  28 Iunie 2021, 15:55

Va rog sa dati si numele sefilor ;))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează