FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un nou jucător de la Dinamo îl atacă pe Uhrin: „Noi intram pe teren şi jucam pe valoarea noastră. El doar stătea pe bancă”

Dusan Uhrin // FOTO: Imago
Dusan Uhrin // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2022 07:04 / Actualizat duminica, 19 iunie 2022 07:29

Atacantul macedonean Mirko Ivanovski (33 de ani) a continuat să vorbească despre situația de la Dinamo. Acum, acesta s-a luat de fostul antrenor, cehul Dusan Uhrin jr.

După ce a spus că nu va continua la Dinamo, în Liga 2, din cauza problemelor financiare, Ivanovski (27 de meciuri, 4 goluri în sezonul trecut) s-a înscris și el pe lista jucătorilor care au criticat modul în care Uhrin s-a ocupat de echipă.

A vrut să rămână la Dinamo, dar s-a răzgândit după dialogul cu Zăvăleanu: „Măcar am ajutat clubul financiar”
DINAMO
A vrut să rămână la Dinamo, dar s-a răzgândit după dialogul cu Zăvăleanu: „Măcar am ajutat clubul financiar”

Mirko Ivanovski, atac la Dusan Uhrin: „Nu știa unde suntem”

„Cu Uhrin, primele săptămâni au fost OK. dar după fiecare zi părea că e la fel. Nu s-a pregătit barajul. Din prima zi de când a venit, Uhrin a zis că ne pregătim pentru baraj.După prima victorie a zis că mergem meci de meci. Am pierdut un meci şi a zis mergem la baraj. El nu știa unde suntem. 

Când a venit a zis că nu suntem pregătiți fizic. Dacă eu am jucat toate meciurile din septembrie până când a venit Uhrin, însemna că sunt pregătit fizic. El a zis că nimeni nu e pregătit fizic.

Noi intram pe teren şi jucam pe valoarea noastră. El, nimic! Stătea doar pe bancă. Înainte de baraj «Eu stau pe bancă, nu pot să vorbesc cu voi. Oricum o să fie 30.000 de oameni, oricum nu mă ascultaţi»

El a vorbit cu 4-5 jucători maximu. Cu restul, nimic. Când venea la antrenament făcea glume cu 3-4 jucători, timp de câteva secunde. În general, nu vorbeam cu antrenorul”, a spus Mirko Ivanovski pentru Orange Sport.

VIDEO Părerea lu Enes Sipovic despre situația de la Dinamo: „Clubul se poate curăța acum”

Citește și:

Rednic e contrazis de reprezentantul DDB: „Nu a fost contactat de nimeni să revină, nu știu cu cine a vorbit”

Nu a menajat pe nimeni » Negoiță, Uhrin și Mureșan, arătați cu degetul pentru dezastrul de la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
creeperno807
creeperno807  •  19 Iunie 2022, 22:43

Tocmai te-ai autodenuntat ca n-ai urmat tactica antrenorului si ai jucat pe barba ta. Prosti vor fi aia care te mai transfera

cdba3133
cdba3133  •  19 Iunie 2022, 14:33
Postat de mikeshine pe 19 Iunie 2022, 11:07

pai uite ca de stoican nu numai ca nu au spus nimic rau dar l-au si laudat. deci pica faza asta.

Ai ghicit partial! Stoican a fost, este si va fi un antrenor ultramegasuper slab in urmatori 180 de ani. De aceia a fost acceptat. Ala nu se poate numi antrenor. Eventual un LOZ in PLIC. De fapt nu are loc polemica. DINAMO este retrogradata cu sau fara VALOAREA celebrilor jucatori. Jucatori, de ce ?

gazistu
gazistu  •  19 Iunie 2022, 12:17

" jucam pe valoarea noastra ... " adica valoare voastra a fost locul 14/16 ... si ati pierdut duel direct cu o echipa de pe locul 3 din B. Spre norocul "valorii" vostre a fost Gazul, care a retrogradat datorita problemelor financiare si instantelor ... ca altfel noi ne salvam fara probleme de la retrogradare.. inainte sa ne plece cei 14-16 jucatori titulari ... eram pe locul 12 cu 24 de puncte, pe cand Dinamo, cu 11 puncte! apoi au urmat 5 meciuri +9 in playout cu copii, pe care doar unu l-am castigat, in rest numai infrangeri + depunctari saptamanale de catre comisii de am ajuns de la +24 de puncte, la - 48 de puncte!!! asa ca lasal in pare pe Uhrin, care a adus cele mai multe puncte dintre toti antrenorii care au fost la DDB in ultimi 2 ani!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close