FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - DINAMO, AZI, ORA 21:00, LIVEVIDEO PE ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Dinamo e favorită la pariuri

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2009 00:00

Deşi joacă pe teren propriu, Steaua este cotată cu a doua şansă la casele de pariuri


Episodul cu numărul 120 al confruntărilor Steaua-Dinamo în Liga I este văzut unul foarte echilibrat la casele de pariuri, cu un uşor avantaj de partea formaţiei din Ştefan cel Mare. În meciurile directe, Steaua a cîştigat de 34 de ori, Dinamo s-a impus de 41 de ori, iar 44 de întîlniri s-au terminat la egalitate.Conform statisticii, cel mai des întîlnit rezultat în meciurile directe a fost 1-0, care s-a înregistrat de 26 de ori.În acest sezon, în 71% din meciurile jucate de Steaua pe teren propriu s-au marcat mai puţin de 3 goluri, iar în 50% din meciurile din deplasare ale dinamoviştilor s-au marcat 3 sau mai multe goluri.
Steliştii au marcat în toate partidele disputate pe teren propriu în campionat şi au primit gol în jumătate dintre acestea.
Ambele formaţii au marcat mai multe goluri în repriza secundă, pînă acum:

Deşi joacă pe teren propriu, Steaua este cotată cu a doua şansă la casele de pariuri

Episodul cu numărul 120 al confruntărilor Steaua- Dinamo în Liga I este văzut unul foarte echilibrat la casele de pariuri, cu un uşor avantaj de partea formaţiei din Ştefan cel Mare. În meciurile directe, Steaua a cîştigat de 34 de ori, Dinamo s-a impus de 41 de ori, iar 44 de întîlniri s-au terminat la egalitate.

Conform statisticii, cel mai des întîlnit rezultat în meciurile directe a fost 1-0, care s-a înregistrat de 26 de ori.

În acest sezon, în 71% din meciurile jucate de Steaua pe teren propriu s-au marcat mai puţin de 3 goluri, iar în 50% din meciurile din deplasare ale dinamoviştilor s-au marcat 3 sau mai multe goluri.

Steliştii au marcat în toate partidele disputate pe teren propriu în campionat şi au primit gol în jumătate dintre acestea.

Ambele formaţii au marcat mai multe goluri în repriza secundă, pînă acum:

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (5)
 •  08 Mai 2009, 12:11

de unde ati luat cota aia? niciodata dinamo nu a fost si nu va fi favorita in ghencea! sa nu uitam ca pana acum 2 ani nu mai invisesera acasa la steaua de 19 ani! deci? gsp, cumva dinamovisti? rusine!

ockiu
ockiu  •  08 Mai 2009, 11:53

au gasit si eu un pariu in care dinamo e favorita :)) ehh ce sa mai zica si ei ... nu prea mai au ce ... cat priveste meciul - eu unul sper sa fie placut ockiului :D - si evident in final steaua sa castige :D

 •  08 Mai 2009, 07:57

Cotele ASTRA SPORT BETS: Victorie Steaua 2,35 Victorie Dimano 2,75. Steaua clar favorita deci. GSP, ANTENA 1, Voiculescu niste bovine, macar nu mai mintiti lumea!!! Deseara o sa stau cu TV pe mute pt.k stiu ce va poate capul scarbicilor! FORZA STEAUA!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează