FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo e gata să renunțe la unul dintre cei mai buni jucători: "Nu mă așteptam la asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 14:21

Sergiu Hanca a fost reprofilat în acest sezon ca mijlocaș și a dat un randament excelent, fiind cel mai bun pasator al echipei.

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a spus că este gata să se despartă în iarnă de Hanca, dacă echipa primește o ofertă bună pe el.

"Hanca e în formă anul acesta.  Nu cred că cineva s-ar opune dacă are o ofertă bună și el vrea să plece, să facă pasul către un campionat mai bun.

Nu mă așteptam să joace așa bine. În primul cantonament,  l-am folosit fundaş dreapta şi nu mi-a plăcut. I-am zis și lui că nu îmi place cum se descurcă. Ulterior, l-am urcat la mijloc şi uitaţi-vă cum joacă. A ajuns cel mai bun pasator de la noi, în condiţiile în care îi avem pe Nistor și Palici. Are o capacitate bună de efort și pasează foarte bine", a spus Andone la conferința de presă.

 

700.000 €este cota lui Hanca, potrivit transfermarkt.de

Hanca, 24 de ani, a venit în ianuarie de la Dinamo, iar în acest sezon are două goluri și 5 pase de gol în 13 meciuri în Liga 1.

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (14)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Noiembrie 2016, 16:55

e clara trb la astia,cum joaca unu putin mai bine,cum hop il vand,e gata fcdb ,an de an se bate la locurile 5-8,e un club mic !

arsenie_b
arsenie_b  •  04 Noiembrie 2016, 16:10
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nea crotalie, sunt de acord, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsb.86
fcsb.86  •  04 Noiembrie 2016, 16:00
Postat de nope pe 04 Noiembrie 2016, 15:49

Voi ati vandut singurul jucator bun pe care l-ati avut aka stanciu care acum da duble pentru anderlecht in timp ce voi sedeti pe ultimul loc in grupa sub echipa din liga a doua din elvetia -- ei uite un motiv bun de ras , prietene

Foarte corect dar sa iti explic eu tie diferentele. Steaua vinde si are bani sa cumpere dupa (buni sau nu, cumpara), Dinamo vinde si nu cumpara nimic... tot placa cu "nu avem bani", Steaua vinde dar tot este in grupe (indiferent de loc), Dinamo vinde dar nu prinde nici Europa. Lista se poate face extrem de lunga dar nu cred ca are rost si nu merita in primul rand. In mod normal te "certi" cu cei puternici sau de nivelul tau dar Dinamo cred ca are un diagnostic de bipolar pus la nivel de conducere...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează