FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

VIDEO Costel Gâlcă așteaptă mai mult de la jucătorii Craiovei: „Mi-aș dori să arate altfel” » Care este situația lui Mitriță

Costel Gâlcă, foto: captură de ecran facebook Universitatea Craiova
Costel Gâlcă, foto: captură de ecran facebook Universitatea Craiova

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2024 16:39 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 17:46

Costel Gâlcă (52 de ani), antrenorul Universității Craiova, a susținut conferința de presă premergătoare duelului din deplasare cu Farul Constanța, care va avea loc luni, 13 mai, de la 20:30, în etapa #9 din play-off-ul Superligii.

Tehnicianul are trei victorii și un eșec pe banca oltenilor și este văzut drept tehnicianul care poate aduce primul titlu după o pauză mare de timp. Gâlcă a prefațat duelul cu Farul și a precizat faptul că echipa sa se gândește doar la locul 2. Mitriță, care a fost rezervă în meciul trecut cu FCSB și a intrat pe teren la pauză, va fi apt de joc încă din primul minut, conform spuselor lui Gâlcă.

E convins: „Atunci va pleca Florinel Coman de la FCSB. E un contract fabulos!”
FCSB
E convins: „Atunci va pleca Florinel Coman de la FCSB. E un contract fabulos!”

VIDEO. Costel Gâlcă, înainte de Farul - Universitatea Craiova: „Jucătorii s-au adaptat repede, au un merit deosebit, dar mi-aș dori să arate altfel”

Gâlcă a precizat la conferința de presă faptul că este mulțumit de randamentul jucătorilor săi, dar așteaptă și mai mult de la ei, fiind nevoie de mai mult timp. Craiova vine după victoria cu FCSB și este pe locul 3, la egalitate cu CFR Cluj, 40 de puncte.

Fostul tehnician de la FCSB a adăugat faptul că s-a aflat în discuții cu Farul în trecut, însă se afla mai mereu sub contract cu o altă formație.

„Toate meciurile au fost cu presiune, dar cred că am demonstrat că putem să câștigăm cu orice echipă, sperăm și la Constanța să facem un meci foarte bun, să putem lua cele trei puncte. Ne gândim la locul 2, e important ca noi, ca echipă, ca grup, să ne gândim să câștigăm acest meci, va fi un pas esențial pentru noi.

Mitriță poate juca, Screciu nu, mai sunt mici accidentări, dar sper să revină până la meci. Deocamdată da, în momentul de față (n.r. Craiova se bate cu CFR Cluj pentru locul 2).

În momentul acesta mă gândesc doar la echipa mea, jucătorii mei, nu mă gândesc la alții. Sunt foarte satisfăcut de atitudinea lor, de multe lucruri pe care le-au făcut într-un timp foarte scurt, mi-aș dori să arate altfel, avem nevoie de timp, au un merit deosebit jucătorii pentru că s-au adaptat foarte repede.

Au fost în trecut discuții cu Farul, câteodată aveam alt angajament, câteodată n-am făcut un pas înainte”, a explicat Gâlcă, la conferința de presă.

M-am uitat la meciurile europene, prima repriză, a doua am adormit. Va fi un meci greu cu Farul, cred că doar cu CFR ne batem pentru locul 2.
Îmi doresc ca Poli Iași (n.r. fosta lui echipă) să se salveze de la retrogradare, e un oraș frumos care merită să aibă echipă în Superliga. Mi-am început cariera acolo și sper din tot sufletul să se salveze.
Oarecum am avut câteva discuții în legătură cu contractul meu, dar momentan sunt doar discuții, conducerea știe că îmi doresc să rămân la Craiova, acum mingea e la ei în teren. Farul ne-a bătut de 3 ori, sper să fie o revanșă , e trist să te bată de trei ori o echipă. Noi, jucătorii, ne spunem că e imposibil să te bată de atâtea ori.

- Alexandru Crețu, mijlocașul Craiovei, la conferința de presă

VIDEO. Cu cine completează Edi Iordănescu lotul pentru Euro 2024? Raul Rusescu: „Mitriță are o șansă mare”

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova:

Andrei Ivan a dezvăluit cum l-a ajutat noul antrenor al Universității: „Gâlcă știe”
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 2-0
Andrei Ivan a dezvăluit cum l-a ajutat noul antrenor al Universității: „Gâlcă știe”
Cum a apărut Mitriță pe bancă la Craiova - FCSB + reacția din tribune la care nici Băluță nu se aștepta
CSU Craiova - FCSB
Cum a apărut Mitriță pe bancă la Craiova - FCSB + reacția din tribune la care nici Băluță nu se aștepta

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  11 Mai 2024, 07:37

...avem incredere in galca si in echipa noastra ...impreuna o sa biruim ...

zb59
zb59  •  10 Mai 2024, 20:35

‘ Craiova vine după victoria cu FCSB și este pe locul 3, la egalitate cu CFR Cluj, 40 de puncte” Universitatea este pe locul 2 si acolo va ramane! Ura gsp ista fata de aceasta echipa este disgratioasa!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  10 Mai 2024, 19:33

...meritam locul 2 ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează