FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Eugen Neagoe, veste mare pentru fani: când revine Dan Nistor în echipă

Dan Nistor
Dan Nistor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2019 22:29

Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, a dat detalii despre situația mijlocașului Dan Nistor.

Căpitanul lui Dinamo, 30 de ani, nu a bifat niciun meci în acest sezon, dar ar putea putea fi în lot vineri, în meciul cu Poli Iași.

Dan Nistor va reveni etapa viitoare. La meciul cu Poli Iași are șanse foarte mari să fie în lot. Probabil că la meciul cu Târgoviște va intra în echipă. El a lipsit foarte mult în aceste etape”, a declarat Eugen Neagoe la TV Telekom Sport.

Nistor a suferit o microleziune fibrilară la gamba stângă și a resimțit dureri, nedorind să forțeze revenirea pe teren. Dan, cel mai bun pasator activ din Liga 1, a mai avut probleme similare în trecut, doar că la piciorul drept.

„Am fost azi la echipă și am vorbit cu băieții. Eu sunt sub contract cu Dinamo, iar cei de acolo au încredere în mine. Sper ca la finalul lunii să fiu zi de zi lângă jucători. Trebuie să iau o pauză de două săptămâni. Până pe 21 august nu voi reveni” Eugen Neagoe

Citește și:

Mihai Neicuțescu s-a întors la Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  08 August 2019, 09:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close