FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Eugen Neagoe se simte bine, dar rămâne internat în spital! Cele mai noi detalii despre antrenorul lui Dinamo

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 16:10

Eugen Neagoe, 51 de ani, se află în continuare internat la Spitalul Floreasca, după problemele pe care le-a avut în minutul 25 al meciului Dinamo - CSU Craiova 0-2.

Diagnosticul lui Eugen Neagoe a fost fibrilație ventriculară fără puls, care reprezintă o tulburare foarte gravă a ritmului normal al inimii.

Potrivit surselor GSP.RO, acum Eugen Neagoe se află în stare stabilă, iar starea lui se îmbunătățește. Neagoe a fost mutat de la secția Terapie Intensivă la secția de Cardiologie și este monitorizat atent. Antrenorul lui Dinamo a mâncat piept de pui cu salată, și poate vorbi normal, articulând bine cuvintele. 

Neagoe se află în continuare sub supraveghere și în cursul zilei de azi va face mai multe investigații. Tehnicianul va mai rămâne în spital pentru a se evita eventualele complicații. După ce va fi externat, Neagoe e decis să facă o pauză de la antrenorat de câteva luni, probabil până la sfârșitul anului, cel puțin.

Pe lângă familie, Neagoe l-a primit în vizită și pe unul dintre secunzii de la Dinamo, Sebastian Moga.

Citește și:

Eugen Neagoe, pauză 6 luni?! Dinamo pare obligată să-și caute antrenor » Șefii „câinilor” au 3 străini pe listă: Dario Bonetti, Dusan Uhrin jr. și Devis Mangia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
idi53
idi53  •  22 Iulie 2019, 19:26

SANATATE maxima OMULUI Neagoe ,iar ANTRENORULUI Neagoe o....pensie lunga si fericita!REDNIC TE ASTEPTAM!Si nu sunt platit de nimeni ca sa stie si Prunea!

cornelconasu
cornelconasu  •  22 Iulie 2019, 18:53
Postat de kingdon pe 22 Iulie 2019, 17:05

Strambule treci tu si de hopul asta, pui prea multa patima, ptr U te credeam dar nu te imbolnavi ptr militieni. Sanatate si ai grija de tine Geana, familia e pe primul loc.

Limitat !!!

zizu
zizu  •  22 Iulie 2019, 18:50

O spune un cardiac: un om cu probleme la inimă SUB NICI O FORMĂ nu are voie să bea cafea și să fumeze! Acești oameni trebuie pensionați de boală! Faptul că el continuă să profeseze e ca și cum stă singur cu pistolul la tâmplă ! Dacă ești bolnav, incerci să ai grijă tu de tine......pe alții îi doare undeva! Tot scandalul e ok ,ptr că,actuala conducere încearcă să și ascndă toate păcatele aruncând în cârca suporterilor! Vinovații de serviciu și la mitinguri și la stadion

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close