FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Criticat de Rednic, Constantin Anghelache iese din umbră: „Sunt mai dinamovist decât el și decât toți de acolo”

Constantin Anghelache
Constantin Anghelache

Articol de - Publicat vineri, 01 februarie 2019 20:07

DINAMO // Contestat azi de Mircea Rednic pentru munca depusă pe vremea când a fost președinte la Dinamo, între 2013 și 2015, Constantin Anghelache, 72 de ani, se apără: „Sunt mai dinamovist decât Rednic și decât toți de acolo”. 

CONTEXT: Mircea Rednic a vorbit astăzi despre situația lui Ionuț Șerban, jucător transferat la Dinamo în 2013, dar care nu poate părăsi clubul din cauza unei clauze de 1 milion de euro setată de Vasile Șiman, patronul Sportului Studențesc. „Puriul” l-a înțepat pe Anghelache, cel care se afla la Dinamo în acea perioadă, și pe care Rednic îl consideră responsabil de situație - Detalii, AICI!

„Am avut doar replici elegante la adresa lui Rednic. Treaba lui, îi doresc să intre în play-off și să câștige campionatul!

Îmi mențin părerea că n-am văzut nicio echipă care să înceapă returul cu 11 jucători noi. Probabil că Dinamo se gândește să construiască o echipă pentru a se bate la titlu la anul și sacrifică acest sezon, e dreptul lui Rednic să facă asta. Oricum, sunt mai dinamovist decât ei toți la un loc. Și decât domnul Rednic! Rednic m-a găsit pe mine dinamovist, nu eu pe el (nr. Anghelache a fost la Dinamo și în perioada comunistă).

Ionuț Șerban n-a fost transferat de Anghelache! A fost transferat de Dinamo, cu acordul conducerii care a fost atunci. Eu aveam doar apanajul de a pune semnătură. Nu cred că își imaginează cineva că măcar un junior adus în perioada în care am fost eu la Dinamo a fost transferat de mine pur și simplu, fără acordul celor care conduceau clubul, atât în perioada dintre 1985-1990 cât și acum, cu Ionuț Negoiță”  Constantin Anghelache pentru GSP.ro. 

„Nu vreau să vorbesc cu răutate de tovarășul Costică (n.r - Constantin Anghelache), văd că mă ciupește tot timpul. L-aș ruga să nu mai vină cu astfel de înțepături pentru că în perioada în care a fost aici nu a făcut lucruri foarte bune” Mircea Rednic, antrenor Dinamo 

Vezi și: Rednic a lămurit situația ciudată a „prizonierului” de la Dinamo: „Tovarășul Costică nu a făcut o treabă prea bun

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
geo.b.
geo.b.  •  01 Februarie 2019, 23:10

"..... sunt mai dinamovist decât ei toți la un loc....." Dinamovist,la nivel declarativ,insa faptele dovedesc altveva. Dar d-astea am mai auzit eu destule.Nu tu l-ai adus pe Serban,dar tu ai semnat un contract pagubos pentru club si care nu se justifica.Nu prea ai argumente in apararea ta,doar povesti si ..... nu tine.

dobrinibamus
dobrinibamus  •  01 Februarie 2019, 22:28
Postat de samertx pe 01 Februarie 2019, 22:12

Era de-a dreapta lui Valentin și de-a dreptul sub Nicolae . :))

Oftica voastra este .... INFINITAAAAAA !!!

samertx
samertx  •  01 Februarie 2019, 22:12
Postat de lapusneanul pe 01 Februarie 2019, 22:05

***

Era de-a dreapta lui Valentin și de-a dreptul sub Nicolae . :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează