FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Curățenia după Mircea Rednic costă 130.000 de euro! Patru jucători nu se dau plecați

Mattia Montini este singurul fotbalist care a confirmat dintre cei aduși de Mircea Rednic
Mattia Montini este singurul fotbalist care a confirmat dintre cei aduși de Mircea Rednic

Articol de - Publicat vineri, 05 iulie 2019 00:00

Eugen Neagoe a dat afară jucătorii aduși de ”Puriu”, dar epurarea a costat cât un salariu bun pe un an. Au mai rămas patru fotbaliști care nu vor să rezilieze și costă clubul 29.000 de euro lunar.

Eugen Neagoe schimbă Dinamo din rădăcini! Înlocuitorul lui Mircea Rednic pe banca tehnică a dat afară fotbaliștii aduși de "Puriu" care până să ajungă la Dinamo aveau luni de zile de pauză și a adus jucători gen Mrzljak sau Bejan, toți cu meciuri în picioare. Totuși, pentru a da afară "mâinile moarte" aduse de Rednic, "câinii" au fost nevoiți să plătească în jur de 100.000 de euro. Acești bani reprezintă salarii și bonificații pentru cei care au acceptat să rezilieze contractele!

Patru nu se dau plecați

"Geană" a reușit în scurta perioadă de când a venit la Dinamo să dea afară nouă fotbaliști, dar nu toți CEI cărora li s-a propus rezilierea au acceptat. 
Frații Jaadi, Reda și Nabil, Papazoglou și N'Diaye nu vor să plece în condițiile "câinilor", care le oferă un singur salariu drept compensație. Cumulat, cei patru o costă lunar pe Dinamo 29.000 de euro. Având în vedere că roș-albii i-au oferit lui Mrzljak 13.000 de euro pe lună, dacă bucureștenii îi vor da afară și pe cei patru, cu banii rămași ar mai putea aduce doi fotbaliști în formă și cu cote bune, așa cum este croatul.

13.000 €pe lună este salariul primit de Nistor și de Mrzljak, acestea fiind cele mai mari remunerații de la Dinamo

7.000 €pe lună câștigă fiecare dintre frații Jaadi și Papazoglou. N'Diaye are 8.000 de euro lunar

Jucători dați afară de Neagoe

Nume / Post

Mandanda portar
Muțiu portar
Dussaut fundaș dreapta
Mallo stoper
Aliji fundaș stânga
Zenke mijlocaș dreapta
Atmane mijlocaș central
Kabashi mijlocaș central
Christovao atacant

Jucători aduși de Neagoe

Nume / Post

Straton portar
Piscitelli portar
Moura fundaș dreapta
Bejan stoper
Sin fundaș stânga
Răuță închizător
Mrzljak închizător
Bru mijlocaș central
Brito mijlocaș dreapta
Perovici atacant

Doar Montini a confirmat

Mircea Rednic a fost readus la Dinamo în octombrie 2018 cu scopul de a reconstrui echipa. Antrenorul de 57 de ani a garantat calificarea în play-off. După ce a ratat acest obiectiv, a anunțat câștigarea play-out-ului, fiind dat afară însă după un nou rateu. În scurta perioadă în care a stat în Ștefan cel Mare, "Puriul" a adus 17 fotbaliști aproape pensionați, care aveau multe luni de inactivitate. Dintre aceștia, singurul care a confirmat a fost italianul Mattia Montini. Vârful de 27 de ani l-a impresionat pe Eugean Neagoe, acesta considerând că fotbalistul este piesă de bază pentru echipa nou-construită. În rest, au mai supraviețuit Klimavicius și Ioan Filip, dar aceștia au șanse puține la titularizare, "Geană" preferându-i pe Bejan, respectiv Răuță sau Bru.

CITEȘTE ȘI:

Dinamo îl trimite din nou pe Marco Ehmann în Liga 2 » EXCLUSIV Prima reacție a jucătorului: „Trebuia să caut cea mai bună soluție pentru mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (11)
1017387414979881
Dragan Ionel  •  05 Iulie 2019, 11:43

Articol scris "la comanda", e atat de evidenta sustinerea unei parti si incriminarea celeilalte. Altfel nu se explica expresiile care s-au vrut jignitoare, dar care dovedesc saracia de idei si posibilitatile stilistice limitate (ce relevanta ar putea avea pt fotbal o expresie de genul " maini moarte"? ar merge la handbal, la poker, dar nu la fotbal). Reau-vointa rezulta din catalogarea unor fotbalisti ca Papazoglou, Aliji, Mandanda, Dousseau etc ca fiind (sic!) "maini moarte". " Mana vivanta" (!?) popa n-o sa atinga performanta lui Papa nici in trei campionate insumate!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 Iulie 2019, 09:39

sunt atatea informatii gresite in acest articol (a se citi facatura) ca nu are rost sa mai comentez. cand scoateti un articol care nu dezinformeaza, mai discutam. jumate din aia din lista erau plecati din diverse motive pana sa vina noul staff tehnic.

spartakus.
spartakus.  •  05 Iulie 2019, 09:23
Postat de demolarii pe 05 Iulie 2019, 01:07

Avand in vedere economia facuta de Rednic timp de 6 luni, prin scaderea bugetului gasit in octombrie, acum se poate da 13000 de euro salar. Dar oare ce parere are Nistor , care a trebuit sa accepte o diminuare de salar? Oare nu e asta o bataie de joc a clubului Dinamo fata de jucatorii care au acceptat compromisuri? In plu in 6 ani, toata presa l-a criticat pe Negoita si oamenii care lucrau pentru el. Doar Contra si Prunea s-au bucurat de afectiunea patronului Fcsb, semn ca ei au uitat demult ce inseamna loialitatea. La fel ca si Balanescu, Negoita sau Danciulescu.....pentru ei fotbalul e o afacere....dar cred ca vor ramane fara clienti, adica fani.....si nu e nevoie sa piarda numele in instanta....ACS Poli a ramas fara fani cu nume cu tot.....dar asta e societatea democratica de tip romanesc....Oare PNL si PC si-au cerut scuze cetatenilor romani pentru modul sangeros in care au condus tara pana in 1940? Cam asa si cu acest club. Prin numirea lui Prunea , Dinamo a devenit o oaie in stana fotbalului romanesc......

Tu chiar crezi ca la Dinamo poate sa aiba cineva salariu 13.000 de euro pe luna? Eu nu cred ca are mai mult de 7000. Asa ziceau astia si de Gnoere ca avea 10.000 de euro salaru , cand el avea 5000 .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează