Comentarii (23)
alb_rosu_in_vn  •  08 Octombrie 2019, 14:46

Uhrin pare Ok atat ca om, cat si ca antrenor. La Dinamo face si el ce poate cu materialul clientului. Degeaba pregatesti anumite scheme, faze de joc, daca jucatorii nu au valoarea necesara. Cu lotul asta nu poti sa ai pretentii la mai mult de un egal intr-un meci cu orice adversar din campionat. Ne-am mai scos cu fazele fixe, dar n-o sa mearga la nesfarsit. Ar mai trebui cateva transferuri de valoare, macar 3-4 ca sa mai acoperim din posturile deficitare. Ciobotariu e orice, numai fundas dreapta nu. A marcat un gol, in ultima etapa, e adevarat, insa a si gafat nepermis la golul lui Coman. Si mai sunt si altii sub nivel. La momentul asta si cu lotul actual, e cam maximum ce poate scoate Uhrin. Dar oricum, e mai bine decat incepusem. Poate in iarna sa mai fie adusi ceva jucatori de valoare...

 •  08 Octombrie 2019, 13:24
Postat de bruta_din_popesti_leordeni pe 08 Octombrie 2019, 10:16

Nu vor avea gigistii un asemenea antrenor nici sa se reincarneze :))))

Nu vor avea niciodata! De ce? Pentru ca il au deja pe gigi, expertul ticălos al aranjamentelor de budoar si al fotbalului de cumetrie. Nu-i trebuie nici valoare si nici logica. El transfera cu nemiluita si distruge zeci de jucatori tineri, avandu-i asociati fideli pe deaconu si suita lui de experti in dansuri populare la comandă. Vintila e doar o holograma. Asa cum Luțu e breloc!

 •  08 Octombrie 2019, 13:17

Dvd ca esti cre(s)tin gigist stiam! Ca ai capul cat damigeana si mintea cat dopul, știam si asta! Dar ca esti o jigodie fc5bista de cea mai joasa speță nu credeam. Obsesia ta pentru Dinamo te-a adus in pragul demenței! Stim ca te doare adânc orice realizare a dinamovistilor la care te uiți mereu ca broasca la bordură! Nu-i asa ca ti-a placut Dinamo in meciul de-alaltăieri!? Fii cinstit! Noroc ca gluma de arbitru Kovacs v-a tras de păr și v-a scos din haznaua de rahat unde ati înghițit guri bune de licoare colorata intens in maro. Sictir, dementule!

florinviorel  •  08 Octombrie 2019, 12:42

Asa lucreaza cineva care stie ce inseamna rabdarea si care este constient de puterile sale.

dvd1  •  08 Octombrie 2019, 12:14

DInamo e foarte aproape de retrogradare si acolo va fi tot timpul. Daca scapa de retrogradare anul asta vi fi o foarte mare minune

steaua.libera  •  08 Octombrie 2019, 12:13

Inca ceva ar merita punctat: Uhrin a venit in Romania singur, nu si-a adus nici macar un secund. Asta cred ca denota ca nu e fricos si are incredere in el.

spartcapus  •  08 Octombrie 2019, 11:40
Postat de bruta_din_popesti_leordeni pe 08 Octombrie 2019, 10:16

Nu vor avea gigistii un asemenea antrenor nici sa se reincarneze :))))

Gigistii-l au pe Gigi! Este Guardiola 2!:)))

magic4ever  •  08 Octombrie 2019, 11:37

Uhrin este la ani lumina de Rednic, nu se poate compara niciodata cu puriul...un antrenor fricos care joaca la ciupeala si nu vede ca este bulevard pe benzi unde joaca Ciobotariu(care este fundas central de meserie) si Corbu ...Neicutescu cu Moldoveanu nu au reusit un dribling si au pasat la nimereala cu FCSB, trebuiau schimbati de la pauza amandoi...insista cu Mihai Popescu care este cel mai slab fundas central din istoria lui Dinamo si il tine rezerva pe Klimavicius care are 5 clase peste el...nu cred ca il prinde paltonul pe Uhrin, daca pierde 2-3 meciuri din urmatoare 5 o sa fie demis...

ray51  •  08 Octombrie 2019, 11:16

Faptele vorbeste! (vorba unui 'mare' cunoscator de fotbal). Uhrin, incet dar sigur creaza o identitate lui Dinamo. Identitate fotbalistica, de reprezentare in campionat. Deocamdata e bine. Sa vedem, zice orbul!

steaua.libera  •  08 Octombrie 2019, 10:48

Daca cineva se indoieste de puterea suporterilor asupra unei echipe de fotbal, uitati-va la Dinamo. Cum fac astia cum nu fac, si dupa 10 infrangeri la rand sau rezultate proaste, in Derby joaca incredibil. De ce? Datorita galeriei!

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează