Comentarii (23)
steaua.libera  •  08 Octombrie 2019, 10:48

Daca cineva se indoieste de puterea suporterilor asupra unei echipe de fotbal, uitati-va la Dinamo. Cum fac astia cum nu fac, si dupa 10 infrangeri la rand sau rezultate proaste, in Derby joaca incredibil. De ce? Datorita galeriei!

ovidiu.blatistu  •  08 Octombrie 2019, 10:34
Postat de Danezul Gramada pe 08 Octombrie 2019, 10:13

Hentul sa vazut de pe Marte rinistilor. Dar cele 3 penaltyuri plus o eliminare cu Botosani de unde trebuiau vazute?Un club sarac de militieni ce trebuie falimentat. Sa fiu in locul lui Negoita un leu nu mai dau sa vad drogatii PCH ce mai injura?Desfiintati militienii si in liga a cincea cu voi descultilor si hotilor. Fara ajutor cu Clinceni si Botosani aveati puncte cat Voluntari.

In curând echipa formată din ciobani va face implozie

alb_rosu_in_vn  •  08 Octombrie 2019, 14:46

Uhrin pare Ok atat ca om, cat si ca antrenor. La Dinamo face si el ce poate cu materialul clientului. Degeaba pregatesti anumite scheme, faze de joc, daca jucatorii nu au valoarea necesara. Cu lotul asta nu poti sa ai pretentii la mai mult de un egal intr-un meci cu orice adversar din campionat. Ne-am mai scos cu fazele fixe, dar n-o sa mearga la nesfarsit. Ar mai trebui cateva transferuri de valoare, macar 3-4 ca sa mai acoperim din posturile deficitare. Ciobotariu e orice, numai fundas dreapta nu. A marcat un gol, in ultima etapa, e adevarat, insa a si gafat nepermis la golul lui Coman. Si mai sunt si altii sub nivel. La momentul asta si cu lotul actual, e cam maximum ce poate scoate Uhrin. Dar oricum, e mai bine decat incepusem. Poate in iarna sa mai fie adusi ceva jucatori de valoare...

ray51  •  08 Octombrie 2019, 11:16

Faptele vorbeste! (vorba unui 'mare' cunoscator de fotbal). Uhrin, incet dar sigur creaza o identitate lui Dinamo. Identitate fotbalistica, de reprezentare in campionat. Deocamdata e bine. Sa vedem, zice orbul!

idi53  •  08 Octombrie 2019, 10:22

Uhrin ,un antrenor muncitor si modest!A facut si la Timisoara o echipa f buna!Sper ca si la DINAMO sa reuseasca!DDB!

bruta_din_popesti_leordeni  •  08 Octombrie 2019, 10:16

Nu vor avea gigistii un asemenea antrenor nici sa se reincarneze :))))

steaua.libera  •  08 Octombrie 2019, 12:13

Inca ceva ar merita punctat: Uhrin a venit in Romania singur, nu si-a adus nici macar un secund. Asta cred ca denota ca nu e fricos si are incredere in el.

mariuss72  •  08 Octombrie 2019, 09:40

Aducerea lui Uhrin a fost cea mai buna achizitie facuta de Dinamo in ultimii ani. Fara drama, fara declaratii aiurea, fara mistouri si scandaluri. Un tip serios, profesionist, care-si face treaba fara sa se vaite la prima ocazie. Echipa chiar incepe sa se miste ca un grup si el are cel mai mare merit pentru asta. Sper sa stea multi ani la clubul nostru.

 •  08 Octombrie 2019, 13:24
Postat de bruta_din_popesti_leordeni pe 08 Octombrie 2019, 10:16

Nu vor avea gigistii un asemenea antrenor nici sa se reincarneze :))))

Nu vor avea niciodata! De ce? Pentru ca il au deja pe gigi, expertul ticălos al aranjamentelor de budoar si al fotbalului de cumetrie. Nu-i trebuie nici valoare si nici logica. El transfera cu nemiluita si distruge zeci de jucatori tineri, avandu-i asociati fideli pe deaconu si suita lui de experti in dansuri populare la comandă. Vintila e doar o holograma. Asa cum Luțu e breloc!

 •  08 Octombrie 2019, 13:17

Dvd ca esti cre(s)tin gigist stiam! Ca ai capul cat damigeana si mintea cat dopul, știam si asta! Dar ca esti o jigodie fc5bista de cea mai joasa speță nu credeam. Obsesia ta pentru Dinamo te-a adus in pragul demenței! Stim ca te doare adânc orice realizare a dinamovistilor la care te uiți mereu ca broasca la bordură! Nu-i asa ca ti-a placut Dinamo in meciul de-alaltăieri!? Fii cinstit! Noroc ca gluma de arbitru Kovacs v-a tras de păr și v-a scos din haznaua de rahat unde ati înghițit guri bune de licoare colorata intens in maro. Sictir, dementule!

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează