LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Ionuț Negoiță, categoric în privința relației dintre Dinamo și Anamaria Prodan: „Spuneți-mi vreun jucător sau antrenor de la club reprezentat de ea ”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Articol de — Miercuri, 14 August 2019

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a vorbit despre relația pe care clubul o are cu impresarul Anamaria Prodan, cea care a fost aproape să-l aducă pe Leo Grozavu ca antrenor. 

Leo Grozavu a fost la un pas să antreneze Dinamo, dar președintele Florin Prunea a blocat mutarea în momentul în care tehnicianul a anunțat că la negocierile finale va veni alături de agentul său, Anamaria Prodan.  

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Ionuț Negoiță respinge și el varianta unei relații de prietenie a clubului Dinamo cu impresara. 

- Care este relația dintre impresarul Anamaria Prodan și clubul Dinamo? 
- Care relație? 

- Profesională, dintre un club de fotbal și un agent. 
- Nu există. Știți dumneavoastră vreun jucător al lui Dinamo impresariat de Ana? 

- Jucători, nu, dar doamna Prodan a spus că a negociat cu clubul pentru Leo Grozavu, antrenor impresariat de dânsa. 
- Și este Leo Grozavu antrenorul lui Dinamo cumva? Prin urmare, care relație? 

- Doamna Prodan a spus că discută mereu cu dumneavoastră și cu Bogdan Bălănescu. 
- Repet, putem vorbi multe, dar dacă știți un singur jucător sau antrenor de la Dinamo reprezentat de Anamaria, vă rog să mi-l spuneți.

- Dorin Rotariu. 
- O secundă! Rotariu era deja la noi când a optat să semneze cu agentul și după a fost scandalul cât casa. E un subiect închis aici. Faptele sunt cele care contează, nu diverse declarații.  

„Înainte, relația mea cu Dinamo a funcționat excelent, atât cu patronul Negoiță, cât și cu Bălănescu. În seara când Leo a fost propus la Dinamo, am vorbit 30 de secunde la telefon cu Florin Prunea. N-am apucat să menționăm subiectul Grozavu. Am vorbit doar că la Dinamo numărul 1 e Florin Prunea, nu Bălănescu. Am înțeles că Florin e numărul 1, i-am explicat că pe el l-am sunat primul, nu pe Bălănescu, dar nu a răspuns la telefon” - Anamaria Prodan, pe 13 august, la Pro X

Citește și:  

Ionuț Negoiță dezvăluie pentru GSP: „Mai durează în jur de o lună și jumătate până vând Dinamo! Nu depinde de mine!”  Ultimele zile din viaţa Mihaelei, fata obligată să se prostitueze de clanul Boceanu. Șocant cum a sfârșit fata

Libertatea

Comentarii (15)

dinamo_forever_77  •  15 August 2019, 09:50

Pentru asta ai respectul meu !

tataika  •  15 August 2019, 07:12

"ziaristul" victor vranceanu sau cum sa concepi un "articol' fara sa spui nimic...

Pierre Tzutzea  •  15 August 2019, 06:49

exista si lucruri bune in danemarca nu doar putreziciune. iar in ultimul timp i-a pus la punct pe tirac si pe fatuca care isi face cumparaturi de prost gust pe oriunde. ma bucur ca ii pune la punct si asta inseamna ceva. femeia palmier sa ne lase sa se duca pe unde apuca si sa invete sa altoiasca si cu capete in gura. feminitatea ei sta in foto shop ca de vorbit si de cit de femeie este sa ne lase. lipsa de bun simt de feminitate de buna crestire. dar aschia nu sare departe de copac. o fi venit la moarta ma-sii si victor socaciu? intreb nu dau cu parul.

Vezi toate comentariile (15)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1