FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0 // Explicația lui Mircea Rednic pentru tribunele goale: „Game of Thrones o sabotează pe Dinamo” :D » Acuză și sistemul din Liga 1

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 23:27

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre asistența scăzută de la victoria cu FC Botoșani, scor 1-0, și a spus că fanii au preferat să urmărească serialul Game of Thrones, al cărui al doilea episod a fost difuzat azi de la ora 20:00.

„Au venit aceeași 1.000 de fani. Alții au preferat să stea acasă, să se uite la televizor. Sau la al doilea episod din Game of Thrones, că am văzut că a apărut. Sunt fan al serialului, da”, a declarat Mircea Rednic la TV Telekom Sport.

1.280a anunțat Dinamo că au fost prezenți la meciul cu FC Botoșani

Mircea Rednic a criticat sistemul Ligii 1

Mircea Rednic e nemulțumit și de sistemul Ligii 1, cerând ca echipa care câștigă play-out-ul să joace un meci de baraj cu echipa de pe locul 4 din play-off pentru un loc în cupele europene.

„Spuneți-mi un meci din play-out care să te facă să te uiți până la final. Dar ăsta e sistemul din România. Era mai interesant ca locul 1 din play-out să joace un meci de baraj cu ultimul loc din play-off care merge în Europa acum. Toată lumea se luptă pentru salvarea de la retrogradare, iar cine a scăpat nu mai are treabă”, a spus Rednic.

Mircea Rednic: „Jocul nu are cum să fie bun dacă schimb 3-4 jucători”

Mircea Rednic a vorbit și despre meciul cu FC Botoșani și despre jocul elevilor săi.

„Am luat 3 puncte și am dat șansa unor jucători să mai prindă minute. Au fost momente bune de joc, dar pe final au fost emoții. Jocul nu are cum să meargă dacă la fiecare meci schimbi 3-4 jucători. Dar mă interesează punctele. Jucătorii nu au de ce să fie supărați. Le-am explicat că în această perioadă voi da șanse tuturor. Sper să nu mai avem teamă de retrogradare și să dau șansa și celor tineri, care s-au antrenat în ultima perioadă cu noi.

Botoșani a avut la meciul retur din sezonul regulat un arbitraj foarte bun. Și noi am avut un henț în careu. Nu cred că din cauza arbitrajului a pierdut meciul”, a adăugat antrenorul lui Dinamo.

 „Decizia mea în cazul lui Atmane a fost luată. Sper să găsim o soluție ca să nu mai piardă vremea pe aici”Mircea Rednic

Vezi și:

FOTO Iulian Dima, eroare după eroare în Dinamo - Botoșani! L-a iertat de două ori în trei minute de eliminare pe N'Diaye, care a marcat golul victoriei

FOTO Fază controversată la Dinamo - Botoșani! Moldovenii au cerut penalty

Citește AICI cronica meciului Dinamo - FC Botoșani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
valii_sv
valii_sv  •  23 Aprilie 2019, 15:24

Nu domnule Rednic , nu acest serial o saboteaza pe Dinamo ci jocul urat pe care il afiseaza echipa meci de meci ! Ne domina orice echipa indiferent unde jucam , acasa sau in deplasare ! Spectatorul intrat pe teren aseara avea dreptate , jucati fotbal ! Noi ne chinuim cu Botosani , Iasi sau Calarasi , nu mai zic de Medias , si mai avem curajul sa visam la titluri , etc ! La cum jucam ne dau cu terenul in cap primele patru din play-off ! Jucati oameni buni fotbal ! Daca nu acum in play-out , atunci cand putem inchega o echipa puternica ! Iar noi stam cu autocarul in poarta pentru un 1-0 amarat la Iasi ! Jucati fotbal daca vreti spectatori la stadion @

2036290743290484
Ion Marin  •  23 Aprilie 2019, 15:18

Ndiaye a fost cel mai bun jucator al lui Dinamo aseara , ce i se poate reprosa ca nu a fost atent cand avea un galben.Dar ceilalti au jucat slab , au alergat si s au pliat foarte bine tactic.In rest nimic , repriza a II a a fost de departe a Botosaniului , cu un Fabrini , care nu este vreo exceptie, dar a driblat ca in curtea scolii.Aseara Dumnezeu a fost dinamovist.Cu echipa asta nu se poate ataca titlul la anul, nu are valori , daca Nistor nu este in forma , lui Dinamo ii este foarte greu sa castige un meci, sau sa mai ai un dezorientat in teren ca Grigore.Ba fundasi centrali , vorba lui Becali , uitati-va cum jucau Sandu Gabriel cu Satmareanu , sau Rednic cu Andone.SA te impiedici de ala in careu , sau sa dai migea inapoi cu capul si la adeversar, asta este infantilism.As exersa cu aia driblingul , marcajul , pasul dintro bucata inainte , nu inapoi si multe altele si pe margine cu un televizor mare in care sa i explice lui Grigora si altora ca nu se alearga ca oia si sa bati pasul pe loc cu mingi inapoi, trebuie cel mult doua atingeri.Si Sorescu a jucat binisor dar nu stie ca mingea se capaceste cu latul de sus in jos ca sa se duca in poarta.

mosvasile
mosvasile  •  23 Aprilie 2019, 14:29
Postat de dinamo_fan pe 23 Aprilie 2019, 14:19

vezi unde era Dinamo cand a venit Rednic si unde era Astra cand a venit Edy. nici eu nu sunt multumit de cum arata Dinamo dar nu ai cum sa-i reprosezi lui Rednic ca nu a bagat echipa in playoff, este absurd. Lui o sa-i reprosam asta sezonul viitor la cum merg lucrurile acum. Daca se pricep cat de cat astia de la Dinamo, il aduc in vara pe Fabbrini ala. in jurul aluia poti construi o echipa.

Rednic a preluat echipa in etapa a 10-a, la 5 puncte de play off si avea in fata trei meciuri de 9 puncte-adica cu codasele clasamentului-din care a luat...4!Un egal cu Calarasi si o victorie chinuita cu Voluntari-din penalty-in ultimul minut!Arogant si bascalios, si-a indepartat jucatorii-ca sa aduca el toti refuzatii din ligi inferioare din alte tari!Iar Edy Iordanescu a avut la Astra un lot mai slab si un buget mai redus!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează