FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1 // EXCLUSIV Război între cluburi! Dănciulescu răspunde dur după acuzele lui Iftime: „Să investească în staff-ul medical! Vede doar ce vrea și prinde glas doar cu Dinamo”

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 12:58

Dinamo și FC Botoșani au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci extrem de încins, care a iscat un scandal uriaș din cauza arbitrajului lui George Rădulescu.

După meci, Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, l-a criticat pe arbitru, iar azi, Ionel Dănciulescu, team managerul lui Dinamo, a avut o replică dură pentru acesta.

„Nu pot să fiu ipocrit și să neg evidența, dar se face prea mult tam tam doar când e în favoarea unora. Noi la 1-0 trebuia să închidem jocul și nu mai existau discuții. Domnul Iftime văd că are o pasiune doar pentru adunare, nu și pentru scădere. Vede doar ce vrea dânsul. Îi place să vorbească doar înainte și după meciurile cu Dinamo. Prinde glas doar cu noi. Nu vorbește înainte și după alte meciuri.

El spune doar de penalty-ul nedat în acest meci. Dar uită că acum câțiva ani, când a învins-o pe Dinamo, a primit un penalty de care râdeau și cei de la Botoșani (n.r. în octombrie 2016, când Lucian Rusandu a dat un penalty la un duel între Palic și Elek).

De ce nu s-a făcut tămbălău când Dinamo a pierdut în minutul 83 la Cluj după un penalty inexistent? Sau când am avut parte de arbitraj potrivnic la Botoșani? Hai să vorbim de toate, nu doar de ce le convine unora. Acum se spune că Dinamo e avantajată de arbitri, de parcă noi am pus arbitrul să ia anumite decizii”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru GSP.RO. 

2a fost nota primită de George Rădulescu din partea Gazetei Sporturilor după Dinamo - FC Botoșani

„Să îi mulțumească doctorului nostru”

Ionel Dănciulescu a vorbit și despre faptul că cei de la FC Botoșani nu au avut medic și doctorul lui Dinamo a intervenit în finalul meciului, când Moussa s-a ciocnit cu portarul Pap (Detalii AICI).

„Oricum, cei de la Botoșani ar trebui să investească mai mult în staff-ul medical. Și să-i mulțumească doctorului nostru pentru primul ajutor acordat lui Moussa pe final de meci. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă nu era el. Cei de la Botoșani au venit cu doi maseuri și un magazioner.

Iftime, când vrea să facă afirmații despre Dinamo, să se gândească și la posibilitatea de a investi în staff-ul medical oricum cei de la botosani”, a adăugat Ionel Dănciulescu pentru GSP.ro.

Vezi și:

MASACRU! Arbitrul i-a împins pe dinamoviști de la spate: 3 penalty-uri nedate pentru moldoveni + Neicuțescu, iertat de eliminare

Marius Croitoru, EXPLOZIV: „Opriți-vă, oameni buni! E prea mult pentru mine? Ce vină am?!”

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1 // FOTO + VIDEO Dinamo și Botoșani termină la egalitate o partidă făcută terci de deciziile arbitrului!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
bogdany8
bogdany8  •  16 Septembrie 2019, 02:58
Postat de pupufcu pe 15 Septembrie 2019, 15:06

Slăbuț aseară Fabrini. A driblat mult, dar in spate, inutil. Faulturi pentru ca se izbea de adversari. Una peste alta, ceva trebuie reglat acolo, Nistor si Fabrini. Fabrini prea tehnic, poate ține prea mult de minge, Nistor e liderul.

Ne trebuie un fundas dreapta in locu lui Corbu clar, care a gresit la 1-0, si mai ales 2 varfuri, acum cu accidentarea lui Popica si incapacitatea lui Moldoveanu, baiatu ala nici nu se vede pe teren cand e sa intre.

bogdany8
bogdany8  •  16 Septembrie 2019, 02:56
Postat de Dumitru Ciobanu pe 15 Septembrie 2019, 14:46

Cine e Dănciulescu un băgător de seamă pela Dinamo,păcat de el nu cunoaște regulamentul privind medicul echipei care nu face deplasarea,acolo e medicul echipe gazdă și medicii de pe ambulanțe din relatarea transmisiei nu am înteles bine ce meserie are Rădulescu unde face serviciul să răspundă Dănciulescu și Diaconu.Arbitrajul stabilește cine să promoveze și cine să retrogradeje,ARBITRAJ JALNIC. la unele meciuri.

Hai ca ai o minte de ci0ban ( ca si numele). Adica daca jucatorii botosaniului riscau o accidentare, trebuia sa intervina medicul lui Dinamo nu ?? Ca il plateste Iftime personal, bah mai ai frati pe acasa ?? ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogdany8
bogdany8  •  16 Septembrie 2019, 02:54

Cum se poate ca echipa adversa sa nu aiba medic, pai a pus viata in pericol tuturor jucatorilor botosaniului, adica ce , Iftimie credea ca joaca balet la opera ? Nu se putea accidenta nimeni, eu zic ca Dinamo sa inainteze pe tema asta si sa castige meciu cu 3-0 la masa verde, cum e posibil sa pui vieti in pericol, doar ca esti tu blatist *** ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează