FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BOTOȘANI

DINAMO - BOTOȘANI 1-1 // MASACRU! Arbitrul i-a împins pe dinamoviști de la spate: 3 penalty-uri nedate pentru moldoveni + Neicuțescu, iertat de eliminare

Articol de - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 23:10

DINAMO - BOTOȘANI 1-1 // Arbitrul George Rădulescu a avut o seară mizerabilă! Încă din start și până la ultimul fluier. A avut patru faze evidente în care i-a dezavantajat pe oaspeți: 

1. Putea dicta eliminarea lui Neicuțescu la duelul aerian din secunda 15 a partidei, când Mihai a sărit la cap și l-a lovit cu cotul peste față pe adversarul său, Andrei Chindriș. "Centralul" a fost blând cu dinamoviștii, i-a dat doar cartonaș galben jucătorului lui Uhrin.  

DINAMO - BOTOȘANI 1-1 // MASACRU! Arbitrul i-a împins pe dinamoviști de la spate: 3 penalty-uri nedate pentru moldoveni + Neicuțescu, iertat de eliminare

2. În minutul 78, după un corner, Ciobotariu l-a busculat pe Chindriș undeva aproape de marginea careului, dar Rădulescu a lăsat jocul să continue. 

3. În minutul 84, Roman I a pătruns în careu și a fost lovit de Moldoveanu sub ochii arbitrului, doar că bucureșteanul a mutat, eronat, faultul în afara careului.  

DINAMO - BOTOȘANI 1-1 // MASACRU! Arbitrul i-a împins pe dinamoviști de la spate: 3 penalty-uri nedate pentru moldoveni + Neicuțescu, iertat de eliminare

4. În minutul 90+8, Fabbrini l-a busculat pe Roman I în careu, însă nu s-a acordat nimic, s-a lăsat jocul să continue. 

Valeriu Iftime s-a dezlănțuit după meci

Patronul Valeriu Iftime s-a dezlănțuit la GSP Live: "Cum să nu punem VAR în România? Nu se poate! Ce să-i fac lui Rădulescu? Cine-l ia pe ăsta să-l dea cu capul de zid? Plătesc eu VAR-ul în România, numai să-l bage, că se murdărește fotbalul! Jucătorii mei spun acum: «Ne fură!». 

M-am uitat cu niște oameni din Italia la meci, iar ei nu înțelegeau cum se fură la noi. N-am câștigat, iar acum bărbații își bat nevestele acasă. Ce dacă-i prietenul lui Deaconu? Cine-i Rădulescu? E vai de mama lui, un incompetent!".

Citește AICI cronica partidei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
param0unt
param0unt  •  15 Septembrie 2019, 18:59
Postat de Muzzi Ciprian pe 15 Septembrie 2019, 14:06

masacru este articolul facut! arbitrul a gresit flagrant in ambele sensuri! nu a tras cu vreo echipa, a facut pur si simplu praf meciul! din cauza ca valoare si pentru ca automobile! Dinamo se poate plange la fel ca Botosaniul!

Arbitrul ,,dinamovist,, nu a sanctionant niciunul din cele 25 de faulturi asupra lui Fabbrini. Unul chiar in careuul moldovenilor! La fel de clar ca cel invocat de arlechinul Roman.

param0unt
param0unt  •  15 Septembrie 2019, 18:56

Gigi a dat comanda! Fara Dinamo in play-off! Doar cooperativa gigista are voie cu fc botosani in cap de lista!

pupufcu
pupufcu  •  15 Septembrie 2019, 17:28
Postat de anthony_alexandru pe 15 Septembrie 2019, 11:52

Da putem spune un arbitraj tendentios poate slab dar unde este Macelul ? Brigada de arbritri din Bucuresti anuleaza gol MARCAT de echipa din Bucuresti . un Gol marcat nu este echivalentul unei lovituri de la 11 m unde l a s pune in balanta cu penalty ul neacordat lui Roman unde s a dictat fault in afara careului - Nistor cade impiedicandu se de piciorul adversarului cum cade si Roman la faza cu Fabrini , faultul lui Ciubotariu in saritura asemanator cu faultul asupra lui Fabrini in careul Botosanului , ramana cartonasul Rosu care dupa parerea mea trebuia acordat lui Neicutescu in min 1 unde cred ca l a marcat tot meciul pe arbitru lasand jocul mai permisiv asupra lui Fabrini cel mai faultat jucator de pe teren - in timpul meciului niciun comentator nu a strigat penalty doar dupa ce au vazut fazele in reluare si au dat cu parerea deci in dinamica jocului fazele sunt interpretabile

Frate esti fotbal 0000, daca compari cele 4, 5'faze. Fabrini va fi cel mai faultat, de multe ori si cel mai inutil.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează