FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2 // EXCLUSIV Rednic primește un răspuns acid după acuzațiile cu „Trio Ra-ta-ta”: „Când te dor dinții, te duci la dentist”

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2019 10:42

Dinamo a pierdut meciul cu FC Botoșani, 1-2, și nu mai are șanse la calificarea în play-off. La finalul meciului, Rednic a acuzat o conspirație în Liga 1 pentru ca Dinamo să nu intre în play-off (Detalii AICI).

Valeriu Iftime, președintele celor de la FC Botoșani, a reacționat dur după declarațiile lui Mircea Rednic.

„Vă spun sincer că de-abia azi dimineață am înțeles cu adevărat ca am învins Dinamo. Nici nu știam cum să mă bucur aseară după victorie. A fost un succes parcă scris de mine, după sufletul și dorințele mele".

Vizavi de acuzele de după meci, cu „Trio Ra-ta-ta” (n.r. celebra formație de umoriști din perioada comunistă, formație din care făceau parte Vasilica Tastaman, Ștefan Tapalagă, Dumitru Rucăreanu), Iftime a declarat ușor amuzat: „De obicei, când te dor dinții, te duci la dentist. Eu îl înțeleg pe Rednic. Chiar îmi pare sincer rău că Dinamo a pierdut, dar noi am fost mai buni și am meritat din plin victoria. Nu știu cât a fost bucurie la Botoșani, dar a fost o mare de tristețe la Dinamo”.

„Toată lumea s-a bucurat că n-a ajuns Dinamo în play-off, foarte bine! Vor juca în familie. E «Trio-ul Ra-ta-ta» acolo!”
Mircea Redinc

Citește și:

Radiografia erorilor COLOSALE care au costat-o pe Dinamo încă un sezon: strategie haotică, antrenori la foc automat și greșeli de amatori

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
dvd1
dvd1  •  18 Februarie 2019, 16:36

retrageti Dinamo din campionat imediat. atit a mai ramas de facut. Afara cu Redmic si toti trepadusii de pa acolo. retrogradarea

tonyys
tonyys  •  18 Februarie 2019, 14:28

Redmic probabil a vrut sa spuna ca e tra-la-la, cat de penibil sa-ti acuzi adversarul ca a jucat corect.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  18 Februarie 2019, 13:59
Postat de red_dog72 pe 18 Februarie 2019, 13:31

Vad ca dai cu copy -paste la toate articolele sloganul asta al tau de prost gust. Vezi ca daca nu te grabesti se raceste ciorba la palat! N-ati mai avea parte de fericire toti argatii ciobanului care va bucurati !

ciorba e la voi la cantina la rin, la palat sunt cotlete de berbecut :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează