FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2 // Nabil Jaadi semnează pe 2 ani cu Dinamo » E prima mutare după ratarea play-off-ului!

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2019 10:55

Nabil Jaadi la Dinamo! Roș-albii se mișcă repede după înfrâgerea cu FC Botoșani, 1-2, care a făcut ca Dinamo să nu mai aibă șanse la calificarea în play-off.

Azi, Dinamo va face primul transfer și îl va aduce pe atacantul Nabil Jaadi. Vârful marocan de 22 de ani urmează să facă vizita medicală. Dacă totul este în regulă, Jaadi va semna un contract pe 2 ani și jumătate.


Nabil Jaadi, indicat de săgeată

Atacantul Nabil Jaadi, 22 de ani, este fratele marocanului Reda Jaadi, adus de Rednic în această iarnă, și inițial a venit în România pentru a juca la Poli Iași.

Citește AICI povestea incredibilă a lui Nabil Jaadi: Wonderkid la 17 ani și distrus de impresari, după ce îl ochise Arsenal

Cad celelalte transferuri?

Potrivit surselor GSP.RO, în bugetul lui Dinamo erau prevăzute încă două transferuri pentru această iarnă, dacă clubul intra în play-off

Totuși, Mircea Rednic insistă în continuare pentru aducerea unui fundaș dreapta, acolo unde momentan joacă Deian Sorescu, la bază mijlocaș, iar Damien Dussaut este încă nerecuperat. Acum, după ratarea play-off-ului, râmăne de văzut dacă se vor mai rezolva alte transferuri.

 Citește și:

MM Stoica jubilează după ce Dinamo a ratat matematic calificarea în play-off! Ironia la adresa marii rivale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
comedy.central
comedy.central  •  19 Februarie 2019, 01:49

Trebuie un portar cu talie! Sa nu se mai tremure la corner! Si un mijlocas gen mahlangu care sa lege jocul la mijloc. Multi straini stau prost la conditia fizica. Nu-ti vin valori la 4.000 de euro!

ge0x
ge0x  •  18 Februarie 2019, 13:50

Un portar nea Mircea adu. Unul bun și un mijlocaș central la închidere, unul bun, sa paseze bine și sa nu fie lent. Un fundaș central bun și fundasi laterali. Ca Mustoe a cam rămas repetent aseara

omidiu
omidiu  •  18 Februarie 2019, 13:49

Imi aduc aminte ce blamat a fost Contra ca a dus prea multi straini si se vorbea spaniola in vestiar...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close