FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // FOTO Nabil Jaadi, fratele lui Reda, se antrenează cu Dinamo » Poveste de COȘMAR: distrus de impresari, după ce îl ochise Arsenal

Nabil Jaadi, marcat de săgeată, la antrenamentul lui Dinamo // Sursă Foto: Instagram Sean McDermott
Nabil Jaadi, marcat de săgeată, la antrenamentul lui Dinamo // Sursă Foto: Instagram Sean McDermott

Articol de , - Publicat joi, 14 februarie 2019 16:16

Dinamo l-a adus în această iarnă pe mjlocașul marocan Reda Jaadi, 22 de ani, acesta fiind singurul transfer pe care dinamoviștii au plătit vreun ban, virând mai exact 50.000 de euro spre Royal Antwerp.

Roș-albii pregătesc o mutare surprinzătoare și încearcă acum să îl înregimenteze și pe Nabil Jaadi, fratele lui Reeda. Acesta se află de două zile în lotul lui Dinamo și a participat deja la câteva antrenamente, convingându-l pe Mircea Rednic. 

Jucătorul adus de Luana Rednic urmează să semneze în zilele următoare.

100.000 €valorează în prezent Nabil Jaadi, conform Transfermarkt

A fost în probe și la Iași

Nabil Jaadi s-a aflat zilele trecute în probe la Poli Iași, GSP.ro făcându-i acestuia portretul. Fratele lui Reda este un marocan care poate evolua ca extremă stânga sau în spatele vârfului.

WONDERKID LA 17 ANI

În 2013, Jaadi era considerat unul dintre cei mai strălucitori puști din lume. Tocmai câștigase celebra Cupă Viareggio, într-o echipă a lui Anderlecht din care mai făceau parte Jordan Lukaku, Mbemba, Leander Dendoncker sau Franck Acheampong.

În aceeași perioadă era căpitanul naționalei sub 17 ani a Marocului, pe care a dus-o în premieră la un turneu mondial final.

Cinci ani mai târziu, Jaadi umbla pe străzile din Belgia căutându-și echipă.

CUM A AJUNS AICI?

Intrat în lotul primei echipe a lui Anderlecht la 17 ani, Jaadi a fost forțat să semneze cu un impresar agreat de club, în persoana lui Mogi Bayat, arestat ulterior pentru acuzația de trucare de meciuri.

„Mi-a propus 4 variante: Arsenal, Liverpool, Inter și AC Milan. I-am spus pe loc Arsenal, un club pe care îl admiram și care acorda șanse tinerilor. Nu mi-a mai dat niciun semn până în ultima zi a perioadei de transferuri. Atunci mi-a zis că mergem în Italia, la Udinese. Nu înțelegeam mare lucru atunci, dar eram fericit”.

Ajuns în Italia, Andrea Stramaccioni, antrenorul de atunci al lui Udine, l-a trimis la echipa de tineret, fără să îi acorde vreo șansă.”Nu voiam să joc acolo. Nivelul era catastrofal. Dacă echipa de tineret a lui Arsenal joacă împotriva lor, i-ar fi bătut la zece goluri diferență!”, preciza Jaadi.

După debutul la echipa mare, în care a oferit o pasă de gol pentru Thereau, într-un meci de cupă cu Napoli, povestea lui Jaadi se complica.

„Când m-am trezit, aveam 45 de apeluri pierdute. Era șeful lui Udinese, voia să mă dea împrumut în serie B. M-au trimis la Latina Calcio. Nu auzisem în viața mea de acest club. Am refuzat, dar au făcut presiuni asupra mea. Când am ajuns acolo, antrenorul m-a întrebat pe ce poziție joc. În aceeași perioadă aduseseră un fotbalist de 23 de ani de la Milan. Juca același post. Rezultatul? Am rămas iar pe bancă”.

jaadimorocco

Vezi și: EXCLUSIV „Acum nu mai e Dinamo, se numește altfel!” » Un „câine” de legendă deplânge situația în care a ajuns echipa lui de suflet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
caminero
caminero  •  15 Februarie 2019, 15:01
Postat de lapusneanul pe 14 Februarie 2019, 17:14

deci, dupa ce l-a transferAt pe BELGIANUL reda, dinamo vrea sa-l transfere pe fratele acestuia, MAROCANUL. Jaadi....:)

Unul mai flamand decît altul!

bogdany8
bogdany8  •  14 Februarie 2019, 23:40
Postat de rocky2 pe 14 Februarie 2019, 18:43

A fost in probe la Iasi? Pai daca era bun nu ramanea in Dealul Copoului??

Pentru tine era comentariu de mai jos.

bogdany8
bogdany8  •  14 Februarie 2019, 23:40

Il impresionase pe Stoican, chiar am vazut un interviu cand a zis de noutatile din cadru clubului Iasi, dar nu sau inteles la salariu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează