FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI

DINAMO - FC BOTOȘANI // Florin Prunea este optimist: „Vom avea în jur de 20.000 de spectatori” + Ce spune despre adversara din Cupa României, UTA

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 18:32

Dinamo va juca meciul cu FC Botoșani din etapa #9 a Ligii 1 pe Arena Națională, iar Florin Prunea (51 de ani), managerul general al „câinilor”, așteaptă 20.000 de suporteri la meci.

  • Dinamo - FC Botoșani se joacă sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 21:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro

Cred că vom avea în jur de 20.000 de spectatori, din ce văd cum merge vânzarea biletelor. Contează mai puțin dacă ne scoatem cheltuielile. Contează să fie atmosferă frumoasă. Toți ne văităm de «Ștefan cel Mare», dar este casa noastră și locul acela trebuie respectat”, a spus Florin Prunea.

Dinamo, cu Dusan Uhrin pe bancă, a obținut două victorii consecutive în ultimele două etape, 1-0 cu Sepsi și 3-0 cu Hermannstadt.  

„[Despre meciul cu Botoșani] Poate aduce o reconfirmare a ultimelor două jocuri. Cred că mai avem mult de muncă. E clar că suntem mai bine și sunt convins că vom fi din ce în ce mai bine, dar trebuie să menținem același ritm”, a spus Prunea la TV Digi Sport.

Ține cu Craiova

În cadrul aceleiași etape, Victor Pițurcă va debuta pe banca tehnică a Craiovei, în calitate de manager general, iar Florin Prunea a recunoscut că le va ține pumnii oltenilor cu FCSB.

„Sunt subiectiv, am jucat la Craiova, dar sunt subiectiv datorită lui Piți. Îl așteptam să revină și aștept o victorie a Craiovei”, a spus Florin Prunea. 

UTA - Dinamo în „16”-imile Cupei României

Florin Prunea s-a declarat încântat de tragerea la sorți a șaisprezecimilor Cupei României și și-a exprimat dorința de a o avea colegă de eșalon pe UTA în Liga 1.

„Va fi un meci foarte frumos, între două echipe de tradiție. Sper ca UTA să revină cât mai repede în Liga 1. Eu cred că toată lumea așteaptă asta, așa cum așteptăm și Rapidul. Eu cred că ar trebui mărit numărul de echipe din Liga 1.

Cupa României trebuie să fie un obiectiv major pentru Dinamo anul ăsta, la fel cum este și participarea în play-off. Este un trofeu în joc, care contează foarte mult și este drumul cel mai scurt către o participare în cupele europene”, a mai declarat Florin Prunea.

VEZI ȘI:

Anunț-surpriză! Metaloglobus vrea să joace pe Arena Națională cu FCSB + UTA închiriază nocturnă pentru meciul cu Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
param0unt
param0unt  •  13 Septembrie 2019, 10:22

Mai mult decat ăia 300 de pufulețari ai lui fcînb care populează sectorul toaletelor de pe arena națională vor fi cu siguranță.

dvd1
dvd1  •  13 Septembrie 2019, 02:45

poate 1000 de spectatori cu ingaduinta. O sa se auda bine ce se vorbeste pe teren si ce tipa antrenorii. Cit despre meciul de cupa cu UTA la Arad mai bine nu se duc. Pierd sigur. UTA e mult peste Dinamo. Daca nu se duc macar economisesc banii de deplasare

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  12 Septembrie 2019, 20:53

Daca vei avea 8000 sa spui bogdaprostea.. )) !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează