FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1 // NOTE GSP Arbitru repetent! Cât a luat George Rădulescu după 4 erori grave + un dinamovist, cel mai slab jucător de pe teren

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 09:32

Dinamo și FC Botoșani au terminat la egalitate, 1-1, după un meci în care „câinii” au deschis scorul și au beneficiat de greșelile de arbitraj făcute de „centralul” George Rădulescu.

După o primă repriză echilibrată, Dinamo a deschis scorul în minutul 58, din Deian Sorescu, dar s-a văzut egalată în minutul 65, prin Moussa, după o gafă copilărească a portarului italian Riccardo Piscitelli.

Sorescu, mijlocașul dreapta al „câinilor”, și fundașul Linas Klimavicius au fost cei mai buni jucători ai lui Dusan Uhrin jr., fiind notați cu 7 de Gazeta Sporturilor. 

De partea cealaltă, la FC Botoșani s-au remarcat Papa, Mihai Roman, Ongenda și Moussa, care au primit fiecare nota 7.

Cel mai slab jucător a post portarul lui Dinamo, Riccardo Piscitelli. Acesta a respins greșit la golul lui Moussa și a primita nota 4.

Arbitrul George Rădulescu, cel care nu l-a eliminat pe Mihai Neicuțescu și nu a dat trei penalty-uri pentru FC Botoșani, a luat nota 2.

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1 // NOTE GSP Arbitru repetent! Cât a luat George Rădulescu după 4 erori grave + un dinamovist, cel mai slab jucător de pe teren

Vezi și:

MASACRU! Arbitrul i-a împins pe dinamoviști de la spate: 3 penalty-uri nedate pentru moldoveni + Neicuțescu, iertat de eliminare

Marius Croitoru, EXPLOZIV: „Opriți-vă, oameni buni! E prea mult pentru mine? Ce vină am?!”

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1 // FOTO + VIDEO Dinamo și Botoșani termină la egalitate o partidă făcută terci de deciziile arbitrului!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
danut1971
danut1971  •  15 Septembrie 2019, 19:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  15 Septembrie 2019, 17:38
Postat de danirovl pe 15 Septembrie 2019, 11:55

Trebuie exclus pe viata arbirul!:))) daca te iei dupa ce zic aia de la botosani,gsp si digi, in 10 etape toti arbitrii din ro trebuiesc trimisi pe luna sa arbitreze:))) . E CLAR ca arbitrul asta nu a avut nici o directie...a avut posibilitatea sa lase golul lui montini,sa dea penalti pt dinamo si nu a facut o, l au macelarit pe fabrini la mijloc si a aratat d3cat un galben!!! Multa adversitate gratuita fata de dinamo,CEL MAI MARE CLUB DIN LIGA1 LA ORA ACTUALA!!! ....probabil sunt multi stelisti frusttati prin presa? Ar fi singura explicatie.

Adica cum "cel mai mare Club"? Are cele mai multe sali sau cei mai multi suporteri,sau cel mai mare stadion? Nu ti=e bai rusine sa mai vb. despre acest club odios care ,daca iti aduci aminte,in 1990 a si fost desfiintat pentru ororile pe care le-a produs de-a lungul anilor.Noroc cu tata Iliescu-KGB si generalii ramasi care au anulat o decizie dreapta,

dansy
dansy  •  15 Septembrie 2019, 17:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Bai dar obraznic mai esti! Ma mir ca nu ai vazut si niste penaltiuri nedate pentru Dihnamo. Nu va este bai rusine sa faceti ce stiti voi mai bine,adica sa furati cu arbitri?Asa a fost aceasta echipa de cand ,in mod fraudulos, a fost infiintata de comunisti in 1948.Trofeele castigate de voi sunt false deoarece au fost obtinute prin hotie.Botosaniul a fost cu trei clase peste voi iar voi i-ati furat cu nerusinare.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează