FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI

Dinamo - FC Voluntari, cu casa închisă » Dario Bonetti, emoționat: „Am văzut imagini cu mașinile care vin spre București”

FOTO: Facebook @PeluzaCatalinHildan +49   FOTO
FOTO: Facebook @PeluzaCatalinHildan

Articol de , - Publicat luni, 19 iulie 2021 17:53 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 18:22

Meciul dintre Dinamo și FC Voluntari, din prima etapă a noului sezon de Liga 1, se va disputa cu casa închisă. Stadionul Dinamo are o capacitate de 15.000 de locuri și, conform protocolului sanitar, suporterii au voie să ocupe 50%.

  • Dinamo - FC Voluntari este astăzi, de la ora 20:30, liveTEXT AICI

Dario Bonetti (59 de ani), noul antrenor al „câinilor”, a fost impresionat de reacția fanilor, într-un moment de cumpănă pentru Dinamo. Conform informațiilor publicate de suporterilor din Peluza Cătălin Hîldan, toate biletele pentru meciul cu FC Voluntari au fost vândute. 

„Am văzut imagini cu mașinile care vin spre București și cozile care sunt la casele de bilete. E ceva emoționant pentru mine, să văd atâta pasiune. Sunt aici pentru a încerca să dau o mână de ajutor. 

Vreau să vă mulțumesc și să vă rog să fiți alături de acești tineri, care încă nu sunt pregătiți fizic, dar sunt jucători buni. Ei pot forma baza pentru un viitor mai bune. Sunt cu voi din toată inima. Chiar dacă va fi dificil, vom lupta până la capăt!”, a transmis Dario Bonetti. 

MESAJUL LUI DARIO BONETTI

JUCĂM CU CASA ÎNCHISĂ! Suntem alături de tinerii din teren! DINAMO NU VA MURI NICIODATĂ! Haideți să luăm cu asalt și biletele virutale www.bilete.ro Share masiv!

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Luni, 19 iulie 2021

FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: facebook.com/PeluzaCatalinHildan
+45 FOTO

FOTO: Vlad Nedelea

VIDEO Robert Ion, declarații înaintea partidei cu Dinamo: „E un meci special, nu ne interesează situația lor. Le dăm 9 dacă putem”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Fostul șef de la Ligă susține că are informații despre situația de la Dinamo: „Badea și Borcea finanțează echipa «pe blat»”

Legenda lui Dinamo nu are încredere în Bonetti: „N-a găsit nimic în Italia, asta spune multe”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
creeperno115
creeperno115  •  19 Iulie 2021, 22:36

Mai degraba fuzioneaza cu clinceni

fairplayromania
fairplayromania  •  19 Iulie 2021, 21:00

Steaua, Rapid, Dinamo, Craiova...... Sugerez ca fcsb sa fuzioneze cu Voluntari , fcsb Voluntari si ar adăuga in vitrină incă o cupă...

fairplayromania
fairplayromania  •  19 Iulie 2021, 20:47

Steaua, Rapid, Dinamo, Craiova...... Sugerez ca fcsb sa fuzioneze cu Voluntari , fcsb Voluntari si ar adăuga in vitrină incă o cupă...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează