FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-3

DINAMO - FCSB 0-3. EXCLUSIV Florin Prunea „a explodat” în direct la GSP Live: „Sunați-l să vină și să avem o confruntare directă! Atât vă spun!”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 22:08 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 22:55

FCSB a învins-o pe Dinamo în „Groapă”, scor 3-0, în manșa tur a semifinalelor Cupei României. Florin Prunea, fostul manager general al „câinilor”, a avut o intervenție explozivă la GSP Live. 

„Aș vrea să spun doar atât, sunați-l pe Bogdan Bălănescu, Nu mă sunați pe mine. Îl văd acum pe Grigore plângând la televizor, dinamovist adevărat. Nu ne mai sunați pe noi, sunați-l pe băiatul ăsta să iasă și să spună. Băi, băiatule, ești director general la Dinamo! Ce se întâmplă acolo?! Eu am intrat doar din respect, dar e jenant ce se întâmplă. Sunați-l pe băiatul ăla, chemați-l la o emisiune. 

Băi, când l-ai vândut pe Nistor, când nu plătiți jucătorii, când bagi echipa în somaj tehnic și tu îți iei tot contractul! El îl minte tot timpul pe Negoiță, că el e membru în Comitetul Executiv! Chemați-l să avem o înfruntare față în față, Prunea versus Bălănescu”, a „tunat” Prunea în direct la GSP Live. 

La meciul trecut cu FCSB nu a venit la meci de frica suporterilor. Ei mă întrebau pe mine unde sunt, i-a păcălit cu banii pe loje

Magazinerul se îmbolnăvește că i-ai tăiat banii de benzină. Lui Negoiță îi convenea. El a vrut să plece de 3 ori săracul. Avea un salariu de 20 de milioane și nici nu l-au plătit
- Florin Prunea

+35 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

EXCLUSIV Apel de urgență! Antrenorul chemat de Negoiță s-o salveze pe Dinamo

FOTO Eroare gravă de arbitraj în Dinamo - FCSB: ofsaid clar la golui doi!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  26 Iunie 2020, 19:12

Ushi,***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileschi
vasileschi  •  26 Iunie 2020, 08:43

Pana mai ieri erai la Dinamo !!! tu de ce nai facut nimic sa remediezi aceasta situatie !!!!1

kamouniyak
kamouniyak  •  25 Iunie 2020, 23:34
Postat de dinamo_forever_77 pe 25 Iunie 2020, 23:04

Bai NESIMTITULE....cand suporterii au mers acasa la Balanescu sa-i ceara socoteala de ce a facut cu Rednic, cine s-a gasit sa-l apere ? Nu cumva tu ?! Si acum spui ca vrei confruntare cu el fata-n fata ? Nu aveai de la bun inceput ce sa cauti la DINAMO....iar prin ceea ce ai facut la adresa lui Rednic, esti sters din lista jucatorilor lui DINAMO. Si aici ma refer la ce este in sufletul DINAMOVISTILOR.

Exact!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează