Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  19 Februarie 2018, 10:48

Toate schimbarile lui Miriuta au fost DEZASTRUOASE!!! Incepand cu Pesic care a marcat gol si facea f bine faza defensiva, nu renunta deloc...apoi Torje care a fost inima echipei si cel mai bun jucator de pe teren dupa ce la umilit pe Gaman si a inscris...Nistor a jucat foarte bine,facea faza defensiva si era f motivat...DEMISIA MIRIUTA, SA VINA REDNIC!!!

zorrozabal
zorrozabal  •  19 Februarie 2018, 10:01

Asta a vazut toata lumea!Dar,simpatizantii brandului Dinamo nu au nici o speranta de mai bine dinspre patronul Negoita,care are alte interese,paralele cu ale echipei de fotbal!Eu unul,cand il aud pe unul David-presedinte sau ceva pe acolo-ma crispez,pentru ca sesizez nesinceritate si fals dinamovism!

1157593904266198
Bulete Cristi  •  19 Februarie 2018, 09:53

cand te uiti ca se intampla atatea tragedii regretabile pe stadioanele de fotbal din intreaga lume,si asta din cauza unor *** care instiga prin comportamentul lor asa cum a facut ***,Miriuta,nu iti mai ramane decat sa stingi tv-ul si sa citesti o carte....Un comportament *** *** menita sa instige la ura si ciocniri intre cele doua galerii..un comportament de disperat isteric,nesimti si fara scrupule..dl Miriuta,*** *** in *** ***...*** *** ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează