FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-2

DINAMO - FCSB 2-2 // Vinovatul de serviciu » Marica a identificat momentul-cheie: "Acolo s-a rupt avantajul lui Dinamo"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 09:11

Ciprian Marica consideră că Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, a greșit decisiv în meciul cu FCSB, terminat la egalitate, 2-2, după ce echipa alb-roșie a avut 2-0.

Fostul atacant de la Dinamo și FCSB a spus că Miriuță a făcut greșit schimbările și că asta a destabilizat formația în finalul meciului.

"Dinamo a avut meciul în mână, chiar dacă se ştie că 2-0 este cel mai periculos scor. Nu avea voie să fie egalată şi să rateze victoria. În minutul 83, dinamoviştii erau în peluză și sărbătoreau victoria. Aveau 2-0 și nu se mai aştepta nimeni să fie alt rezultat.

Schimbările pe care Miriuță le-a făcut pe final au fost de aşa natură încât să-i permită Stelei să domine. La schimbarea lui Nistor s-a rupt avantajul lui Dinamo", a spus Marica la TV Telekom Sport.

Ce schimbări a făcut Miriuță:

min 67: Palici -> Pesici
min 72: Hanca -> Torje
min 81: D. Popa -> Nistor

6
a fost nota primită de Miriuță din partea Gazetei Sporturilor

Vezi video cu reușitele din Dinamo - FCSB aici!

Vezi programul și clasamentul Ligii 1 AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  19 Februarie 2018, 10:48

Toate schimbarile lui Miriuta au fost DEZASTRUOASE!!! Incepand cu Pesic care a marcat gol si facea f bine faza defensiva, nu renunta deloc...apoi Torje care a fost inima echipei si cel mai bun jucator de pe teren dupa ce la umilit pe Gaman si a inscris...Nistor a jucat foarte bine,facea faza defensiva si era f motivat...DEMISIA MIRIUTA, SA VINA REDNIC!!!

zorrozabal
zorrozabal  •  19 Februarie 2018, 10:01

Asta a vazut toata lumea!Dar,simpatizantii brandului Dinamo nu au nici o speranta de mai bine dinspre patronul Negoita,care are alte interese,paralele cu ale echipei de fotbal!Eu unul,cand il aud pe unul David-presedinte sau ceva pe acolo-ma crispez,pentru ca sesizez nesinceritate si fals dinamovism!

1157593904266198
Bulete Cristi  •  19 Februarie 2018, 09:53

cand te uiti ca se intampla atatea tragedii regretabile pe stadioanele de fotbal din intreaga lume,si asta din cauza unor *** care instiga prin comportamentul lor asa cum a facut ***,Miriuta,nu iti mai ramane decat sa stingi tv-ul si sa citesti o carte....Un comportament *** *** menita sa instige la ura si ciocniri intre cele doua galerii..un comportament de disperat isteric,nesimti si fara scrupule..dl Miriuta,*** *** in *** ***...*** *** ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează