FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // Anamaria Prodan, declarații nostalgice despre Reghe: „Noi am creat o familie, chiar am avut o familie. Ne aducem aminte cu plăcere”

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 februarie 2020 18:13

Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, a vorbit despre derby-ul Dinamo - FCSB și despre cum era la echipa roș-albastră cu Laurențiu Reghecampf antrenor.

„În fața familiei nu stă nicio rivalitate. Dar era puțin ciudat. În primul rând, știam că Steaua bate! Eu nu-mi aduc aminte, și chiar vorbeam cu soțiile jucătorilor de pe vremea aceea, să ne fi fost frică la vreun meci. Mergeam atât de relaxați la meci. Diferența față de adversari era uluitoare! Imaginați-vă, să mergi undeva și să nu te gândești că ai putea să pierzi!

Noi am creat o familie. Chiar am avut o familie. Chiar și acum, când ne întâlnim, ne aducem aminte cu plăcere de acele zile. Povestim tuturor fotbaliștilor care sunt la început cum era atunci la Steaua. Cred că am făcut ceva unic. S-a văzut din toate punctele de vedere. Steaua a făcut o performanță fabuloasă și s-a văzut și în transferurile jucătorilor”, a declarat Anamaria Prodan pentru Prosport.

Laurențiu Reghecampf (44 de ani) a antrenat-o pe FCSB în perioada 2012-2014 și din decembrie 2015 până în mai 2017. Actualul antrenor al lui Al Wasl s-a duelat de 16 ori cu Dinamo, ca antrenor al roș-albaștrilor. Are 5 victorii, 4 înfrângeri și 7 egaluri.

5-2a fost cea mai mare victorie a lui Reghe contra lui Dinamo, în semifinalele Cupei, în 2014

1-4a fost cea mai dură înfrângere suferită de Reghe în Derby de România, în semifinalele Cupei Ligii, în 2016

Match preview Dinamo - FCSB

Citește și: 

Gigi Becali spune că l-a cumpărat pe Adrian Petre! Cât plătește FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
kamouniyak
kamouniyak  •  16 Februarie 2020, 12:55

Care "noi" am creat, ***?? Ce treaba ai tu??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  16 Februarie 2020, 12:43

Declaratie lipsita de sens a sotiei-impresar !! Adica mergeau la meciuri linistite pentru ca diferenta de valoare intre echipe era colosala, dar in realitate scorul victoriilor in “epoca” Reghe este de numai 5-4 in favoarea Fcsb-ului, plus 7 egaluri !! Covarsitoare superioritate in mintea acestei fiinte !!

zizu
zizu  •  16 Februarie 2020, 09:21

Cocalarii nu se dezmint! Trebuie musai să apară cu ceva mare ,scris...gucci,versace! Habar nu au că o marcă e cu atât mai valoroasă,cu cât e ....sigla mai discretă!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează