FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Dinamo a pus deja în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB. Cât costă cel mai ieftin tichet

Neluț Roșu și Florinel Coman. 
Foto: Cristi Preda (GSP) +23   FOTO
Neluț Roșu și Florinel Coman. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 16:03 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 16:41

Dinamo a anunțat joi prețul biletelor la meciul cu FCSB, din runda cu numărul 17 din SuperLiga, deși mai sunt 17 zile până la partidă. „Câinii” sunt pe minus în privința ultimelor 10 dueluri directe cu marea rivală. 

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport

Dinamo a rămas blocată pe loc retrogradabil după turul sezonului regulat. Contestat vehement de către fani, Ovidiu Burcă (43 de ani) a primit credit total până la iarnă din partea lui Andrei Nicolescu, administrator special, la rândul său contrat dur de către suporteri.

„Tricolorii” cad pe capete » Al treilea internațional cu probleme medicale: Edi nu se va putea baza nici pe el
ROMÂNIA
„Tricolorii” cad pe capete » Al treilea internațional cu probleme medicale: Edi nu se va putea baza nici pe el

Duminică, Dinamo are meci în deplasare în Bănie, cu CS Universitatea Craiova, de la ora 16:00, iar „câinii” trag speranțe că nu vor bifa un nou eșec. Până acum au adunat aproape trei luni fără victorie în Liga 1, mai exact trei remize și șase înfrângeri.

Cel mai ieftin bilet Dinamo - FCSB costă 25 de lei. Cel mai scump: 120 de lei

Roș-albii demarează în trombă în returul sezonului regulat. Încep o serie de meciuri cu adversari foarte tari, drept dovadă că la revenirea în Liga 1, în vară, au pierdut primele trei runde: cu CS Universitatea Craiova (acasă, 0-2), cu FCSB (deplasare, 1-2) și cu Sepsi (acasă, 0-3).

 Joi, clubul a anunțat că pune deja în vânzare biletele pentru Derby de România, cu FCSB, de pe 26 noiembrie, chiar dacă sunt mai bine de două săptămâni până la duel!

Tariful biletelor:

  • PCH: 25 RON
  • Tribuna 2 (inel 1 și 2): 35 RON
  • VIP II: 80 RON
  • VIP I: 120 RON

Conform anunțului clubului pe rețelele de socializare, biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, prin rețeaua bilete.ro (Inmedio, Poșta Română, Vodafone) sau la casele de bilete amplasate la Arena Națională, după programul: 23, 24 și 25 noiembrie: 11:00 – 19:00 (bulevardul Pierre de Coubertin și strada Maior Coravu), 26 noiembrie: 11:00 – 21:15 (bulevardul Pierre de Coubertin și strada Maior Coravu).

Dinamo, pe minus cu FCSB în ultimele 10 confruntări directe

Dinamo are un palmares negativ cu FCSB în ultimele zece confruntări directe în ambele competiții interne. „Câinii” au pierdut ultimele trei meciuri directe, încasând 11 goluri și marcând doar unul, în startul acestui sezon, prin Gregorio Goncalo.

În ultimele zece dueluri, roș-albii au învins doar de două ori, alte trei partide s-au încheiat la egalitate. Roș-albaștrii au învins, în schimb, de 5 ori.

Noi dacă reuşim să menţinem starea de spirit de la meciul cu UTA, vom câştiga duminică! (n.r. - cu CS Universitatea Craiova, în deplasare) Am avut meciul în mână. Repet, dacă avem aceeaşi stare de spirit, aceeaşi emulaţie. Pe mine m-au impresionat jucătorii şi îmi pare rău că nu am câştigat cu UTA
-Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

VIDEO. Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, declarații controversate: „Nu pot să mă uit la meciurile Oțelului Galați”

Citește și alte știri:

VIDEO Codin Maticiuc, viral pe TikTok, despre disputa FCSB - CSA: „Bă frate, știi care e treaba? Eu o să-i spun Steaua și vă explic de ce”

EXCLUSIV Cine-l îmbracă pe Marius Șumudică? „E totul pentru mine. Este cadou”. De unde își alege vestimentația și de ce dansează după meciuri în fața fanilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
creeperno534
creeperno534  •  09 Noiembrie 2023, 22:34

Foarte bine!

fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  09 Noiembrie 2023, 18:43

Randoome mergem la meci ?? Iti cumpar eu bilet ...cu un rand in fata mea...Sa vezi cu ce prosti a gasit Dinamo sa-si faca revenirea dupa 15 etape =))) Sa vezi palme in cap ce iti dau ..cand da gol Dinamo !! La golul 2 te arunc din tribuna in loc de petarda !!

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  09 Noiembrie 2023, 16:15

„ultimelir”:)))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează