LIGA 1  ·  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // EXCLUSIV Slavko Perovic le-a dat emoții cât pentru un derby! Dusan Uhrin are de gând să riște folosirea lui

Articol de - Publicat duminica, 16 februarie 2020 00:00

Diseară e Dinamo - FCSB. Slavko Perovic (30 de ani), accidentat în zona gâtului vineri, a făcut ieri antrenament normal, iar dinamoviștii transmit că va risca și va juca azi.

Putea fi o megalovitură sub centură pentru Dinamo fix în preajma Derby-ului de România! 

Slavko Perovic s-a lovit rău vineri, într-un duel cu un coleg la miuță, și a avut dureri mari aproape 24 de ore. Ieri, la antrenament, golgeterul formației s-a putut pregăti alături de ceilalți coechipieri, chiar dacă a resimțit dureri în continuare. Dusan Uhrin are de gând să riște folosirea lui, în condițiile în care mai are o singură altă variantă de vârf, Daniel Popa, 4 goluri în 22 de etape, fiindcă Mattia Montini și Mihai Neicuțescu sunt încă în afara lotului, la recuperare.

Perovic înainte de Dinamo - FCSB: "Aș vrea să fiu parte din spectacol"

Sârbul Perovic a ajuns esențial pentru Dinamo. A punctat deja și în 2020, nu doar într-un amical, ci și în partida oficială cu Astra (2-0). Slavko a înscris de 5 ori în ultimele 7 runde. A ratat plasa porții adverse doar cu Sepsi (1-2) și, etapa trecută, cu Voluntari (1-2), când a oferit un assist. "Îmi doresc foarte mult să joc în Derby de România. În toamnă, am fost doar spectator și vreau să fiu și eu parte din spectacolul extraordinar care este la fiecare confruntare istorică. Ar fi fabulos să înscriu, dar m-aș mulțumi în primul rând cu victoria. M-ar împlini foarte mult", a mărturisit Slavko.

8goluri în 14 meciuri a înscris Perovic pentru Dinamo în actuala ediție

Match Preview Dinamo - FCSBFlorin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (89)
matole_vicius666  •  16 Februarie 2020, 11:26

"Slavko Perovic s-a lovit rău vineri, într-un duel cu un coleg la miuță". Tind sa cred ca, cauza accidentarii la gat a jucatorului, a fost schimbata elegant, prin anagramarea unui cuvant, din care s-a obtinut aceasta "miuta".

iar_am_primit_cartonas  •  16 Februarie 2020, 08:35
Postat de jaruan pe 16 Februarie 2020, 08:29

Nu stie din astea, stie doar sa dea cartonase.

Și eu care mă pregăteam să spun că a dat „megalovitura” cu acest articol!

jaruan  •  16 Februarie 2020, 08:29
Postat de iar_am_primit_cartonas pe 16 Februarie 2020, 08:15

Edy, uite ce spune copilul vecinului meu, cică, „megalovitură” se scrie în două cuvinte: mega lovitură ! Sau, cel puțin, lui așa i s-a spus în școala generală.

Nu stie din astea, stie doar sa dea cartonase.

Vezi toate comentariile (89 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1