FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

Note GSP de la 3 la 7 după Dinamo - FCSB 0-1 » Eduard Apostol scrie despre „invizibilul număr 10 din Liga 1” și „Abdallah, varianta FCSB”

Notele GSP după Dinamo - FCSB 0-1 +29   FOTO
Notele GSP după Dinamo - FCSB 0-1

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 08:04 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 08:45

Florinel Coman a fost MVP-ul ultimului Derby de România, Dinamo - FCSB 0-1, fiindcă a marcat un golazo din lovitură liberă. În rest, un meci cu iz de liga secundă, la ce fotbal a fost.

FCSB s-a impus în fața lui Dinamo, scor 1-0, în Derby de România, după "perla" lui Florinel Coman. În rest, a fost un derby slab, urât, cu câteva faze jenante, cu multe erori și cu mai multă neputință.

DINAMO - FCSB 0-1. Mircea Lucescu n-a mai rezistat și a plecat înainte de final: „Ăsta nu e derby!”
Dinamo - FCSB 0-1
DINAMO - FCSB 0-1. Mircea Lucescu n-a mai rezistat și a plecat înainte de final: „Ăsta nu e derby!”

Roș-albaștrii au învins din nou rivala, cu toate că nu s-a văzut diferența uriașă dintre cele două combatante, dar a câștigat pe neputința "câinilor" și cu un golazo al unui fotbalist care e bun în Liga 1 și printre alții când dă de adversari din afara granițelor țării.

FCSB a câștigat dintr-o fază fixă, italienește practic, al 8-lea gol din ultimele 10 ale formației au fost reușite astfel. Dinamo s-a obișnuit să piardă, de aceea nu mai e o surpriză că părăsește terenul cu capul în pământ.

Notele jucătorilor lui Dinamo

  • Golubovic (nota 5) * Degeaba a scos tot, dacă a luat acel gol din lovitură liberă care a făcut diferența.
  • Cristi Costin (nota 6) * Bun pe faza ofensivă, a construit, mai slab pe cea defensivă.
  • Lucas (nota 6) * Liderul unui apărări slabe, cel mai bun de acolo, dar nu-i încălzește cu nimic pe dinamoviști.
  • Homawoo (nota 5) * Cu bune, cu rele, n-a rezistat decât 27 de minute pe gazon, accidentându-se, probabil, pe termen lung.
  • Amzăr (nota 6) * Mai tupeist pe faza ofensivă, bătăios, el vrea, dar are limite.
  • Dani Iglesias (nota 5) * Invizibilul număr 10 din Liga 1! A mai încercat un șut pe final de meci, în rest, nu-și asumă rolul de "cap limpede".

  • Bena (nota 4) * Pare poștaș pe teren, mai ales în zona centrală, unde ar trebui să facă altceva decât ceea ce face de obicei. I-a mai "curentat" pe adversari, s-a scos cu asta.
  • Ilic (nota 5) * Printre puținii de la Dinamo care are viziune, dar bateria îl ține puțin. În startul meciului a început ca al doilea vârf. I-a mai ordonat pe coechipieri, cât funcționează el, pare că și ceilalți au un sens.
  • Ghezali (nota 5) * Are energie doar o repriză, a jucat bine în prima parte, după care a dispărut. Se vede că nu s-a mai întâlnit cu golul din eșalonul secund.
  • Abdallah (nota 3) * În afară de faptul că-i aduce aminte lui Radu Mazăre de viața în Madagascar și copiilor de pelicula amuzantă cu același nume, n-are nicio treabă cu atribuțiile unui atacant! În minutul 68 a fost înlocuit cu Politic, după ce a irosit o ocazie uriașă în minutul 32, când și-a dat cu stângul în dreptul în fața golului.
  • Goncalo (nota 5) * Combativ, ambițios, dispus la a juca tare, însă misiunea lui este golul și nu și-o îndeplinește.
  • Antrenor: Ovidiu Burcă (nota 5) * Degeaba! Zero! În ciuda încercărilor, rezultatul e mereu același. Dinamo se scufundă, a lovit aisbergul de multă vreme.

Au mai jucat:

  • Patriche (nota 5) * Lent, a băgat "topoare", dar e precar în joc, deși e sufletist.
  • Bani (nota 4) * A intrat în minutul 68, nu s-a afirmat cu nimic.
  • Politic (nota 4) * L-a înlocuit pe Abdallah în minutul 68, idem Bani.

VIDEO: reacții dure după Dinamo - FCSB 0-1

Notele jucătorilor lui FCSB după Derby de România

  • Târnovanu (nota 6) * Nu prea a avut ce apăra, a blocat fără probleme, s-a completat și cu șansă, la unele faze.
  • Pantea (nota 6) * Sigur pe teren, bun pentru ceea ce trebuie să facă el pe partea lui.
  • Ngezana (nota 6) * Încearcă să "picteze" și își pune echipa în pericol. Atunci când joacă simplu, e OK.
  • Lixandru (nota 6) * Precis, fără să încerce să fie Sergio Ramos, și-a făcut treaba.
  • Radunovic (nota 6) * În nota obișnuită, a menținut situația sub un oarecare control, deși a avut de furcă în câteva situații cu Ghezali, o extremă cu viteză.
+25 FOTO
  • Djokovic (nota 5) * A reușit o angajare spectaculoasă pentru Coman, a venit și în spate să încerce să angajeze câteva acțiuni de atac, dar nu e din peisaj. Nu s-a înțeles cu Pantea în banda dreaptă. La FCSB e doar unul pierdut printre ceilalți, spre deosebire de carisma și poziția de la CFR Cluj.
  • Șut (nota 6) * Mijlocașul dispus la efort, care nu se vede, nu vrea să iasă în evidență, dar care este util ca aerul.
  • Olaru (nota 5) * Destul de egoist, putea marca un golazo în startul părții secunde, după ce și-a ridiculizat oponenții. A vrut să iasă în evidență, nu a reușit. Un detaliu pentru care căpitanul FCSB, atât de lăudat în eșalonul intern, e doar unul printre alții la națională.
  • Alexandru Băluță (nota 5) * Nu este omul care să iasă în evidență ca în perioada Universitatea Craiova, dar disponibilitatea la efort îl face util la echipă.
  • Miculescu (nota 4) * Un fel de Abdallah de la FCSB, care muncește, dar nu produce. Schimbat la pauză, foarte slab, tăvălit de "câini" pe final de primă repriză.
  • Florinel Coman (nota 7) * Imaginea derby-ului! A făcut diferența din talent și pe eroarea adversarului, a înscris un gol senzațional din lovitură liberă, dar atât. În rest, nu și-a asumat responsabilități, a fost luat la rost de apărătorii adverși, a mai pus și o doză de egoism personal.
  • Antrenor: Elias Charalambous (nota 6) * Echipa lui a făcut diferența pe faza fixă a lui Florin Coman, în rest un joc trist, modest, economic. 3 puncte, prețioase, însă fotbal ioc!

Au mai jucat:

  • Compagno (nota 5) * A intrat la pauză în locul lui Miculescu. Probabil, ar trebui să-i scoată la masă pe Olaru și pe Coman, că l-au evitat și nu l-au pasat absolut deloc. 
  • Ovidiu Popescu (nota 6) * A intrat la pauză în locul lui Djokovic, mai defensiv decât croatul, mai eficient pentru a păstra avantajul după golul lui Coman. 
  • Rotariu * A intrat în minutul 85 în locul lui Coman.
  • Arbitru: Iulian Călin (Ștefănești) - 7. Asistenți: Ferencz Tunyogi (Zalău) - 7, Romică Bîrdeș (Pitești) - 7.

Tot despre Dinamo - FCSB: 

Ovidiu Burcă a izbucnit în plină conferință: „Oamenii să înțeleagă că acel Dinamo a murit! Am rescris codul genetic al acestui club!”
DINAMO - FCSB 0-1
Ovidiu Burcă a izbucnit în plină conferință: „Oamenii să înțeleagă că acel Dinamo a murit! Am rescris codul genetic al acestui club!”
Răducioiu a răbufnit în direct când l-a auzit pe Florinel Coman: „E lipsă de respect, dovadă de aroganță! Nu joacă la o echipă mare”
Dinamo - FCSB
Răducioiu a răbufnit în direct când l-a auzit pe Florinel Coman: „E lipsă de respect, dovadă de aroganță! Nu joacă la o echipă mare”

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează