FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce Tavi Popescu nu pune masă musculară: „Are un metabolism deosebit”

Extrema stânga Octavian Popescu (20 de ani) va rata derby-ul Dinamo - FCSB, ca urmare a accidentării suferite la lotul de tineret. Managerul roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a discutat și despre fizicul lui Tavi.
Extrema stânga Octavian Popescu (20 de ani) va rata derby-ul Dinamo - FCSB, ca urmare a accidentării suferite la lotul de tineret. Managerul roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a discutat și despre fizicul lui Tavi.

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2023 10:40 / Actualizat vineri, 24 noiembrie 2023 10:41

Extrema stângă Octavian Popescu (20 de ani) va rata derby-ul Dinamo - FCSB, ca urmare a accidentării suferite la lotul de tineret. Managerul roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a vorbit și despre fizicul lui Tavi.

  • Dinamo - FCSB e programat duminică, de la 20:30, în runda a 17-a din Superliga. Partida se va disputa pe Arena Națională, va fi liveTEXT, FOTO + VIDEO pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Fotbalistul a fost convocat de Daniel Pancu pentru „dubla” României U21 cu Albania (5-0) și Elveția (2-2) din preliminariile Euro 2025, dar nu a jucat niciun minut. Mai mult, a părăsit lotul „tricolorilor” înainte de meciul cu Elveția.

Trei jucători, out definitiv! Panduru nu le dă nicio șansă să ajungă la EURO: „Li s-a înfundat”
ROMÂNIA
Trei jucători, out definitiv! Panduru nu le dă nicio șansă să ajungă la EURO: „Li s-a înfundat”

Mihai Stoica, manager FCSB: „Tavi Popescu are un metabolism deosebit”

„Tavi are un metabolism deosebit. El arde foarte rapid şi e dificil să pui masă musculară. E un băiat care arde foarte rapid. Dar chiar trebuie să pună puţin pe el”, a spus, potrivit orangesport.ro, MM, care a explicat și de ce Popescu nu a fost trimis să se trateze la Marijana:

„Tavi se putea vindeca la Marijana, leziunea e mică. Însă mai sunt soluţii, iar lotul arată bine. Normal, la o leziune cum are el, trebuia să se antreneze cu echipa în două săptămâni, însă el a făcut-o de acum o săptămână”.

FCSB nu a vrut să forțeze în cazul lui Tavi Popescu

Jucătorul a fost diagnosticat cu leziune musculară de gradul 2, la mușchiul aductor al piciorului stâng, după cum a scris GSP.ro. Iar FCSB lua în calcul să-l trimită în Serbia, la Marijana Kovacevic, pentru a se recupera la timp pentru meciul cu Dinamo.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Tavi Popescu a rămas în București. FCSB a decis ca internaționalul de tineret să nu forțeze recuperarea, astfel că va rata meciul de duminică.

În mod normal, o astfel de accidentare înseamnă o pauză de trei săptămâni. Pe lângă partida cu Dinamo, el ar urma să rateze și meciurile cu Oțelul (3 decembrie) și FCU Craiova (7 decembrie, Cupă). Iar duelul cu CFR Cluj (10 decembrie) ar fi sub semnul întrebării.

3 goluriși două assisturi are Tavi Popescu la FCSB în acest sezon (19 apariții oficiale)

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Dinamo - FCSB

Mai multe articole de actualitate: 

Dusan Uhrin a dat scorul scorul exact la Dinamo - FCSB: „Ar fi fantastic și m-aș bucura și eu”

Imagini senzaționale de la primul FCSB - Dinamo din istorie » Burcă a comis-o, Pițurcă în extaz, MM pe garduri + Lupescu s-a însurat în timpul meciului

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
Stelian66
Stelian66  •  24 Noiembrie 2023, 18:20

Metabolismul sau e cel al Autosuficienței , lipsei de ambiție și a vieții dezordonate .

paiazze
paiazze  •  24 Noiembrie 2023, 16:44
Postat de flob pe 24 Noiembrie 2023, 15:30

Metabolismul deosebit se numește lene.

Hahaha. Corect. Cred ca Popescu asta n-a vazut o sala de forta in viata lui. Vad ca pe picioare are ceva musculatura, ca trebuie sa alerge, n-are de ales, deci asta cu metabolismul e din putul gandirii ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  24 Noiembrie 2023, 16:16

Adevărul este că_caracteristicile fizice și tehnico-tactice al lui Octavian George Popescu sunt evidente pentru oricine îl vede pe gazon! Laude specialiștilor români (tuturor, în unanimitate!) și saitului german de specialitate Transfermarkt, care ne-au deșchis ochii la valuarea acestui mare fotbalist. El face parte din trio-ul fecesebist din fruntea Superligii: Olaru 5,3 meleoane, Florinel 4 meleoane, Tavi 3,8 meleoane! Să trăiască Nea Gigi, că este cel mai băiat deștept din fotbalul românesc (și mondial)!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează