FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

Fostul coleg al lui Ovidiu Burcă cere schimbare antrenorului la Dinamo: „A avut şanse mult mai multe decât au avut alţii”

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 15:57 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 17:00

Cristi Pulhac, fost campion cu Dinamo, a vorbit despre situația de la Dinamo, echipă aflată pe locul 15 în Superligă. 

Fost campion cu Ovidiu Burcă, fostul fundaș stânga spune că antrenorul care a promovat-o pe Dinamo în prima divizie ar trebuie demis de conducere.

Declarația lui Burcă le-a enervat pe legendele lui Dinamo » „Mă deranjează tupeul pe care îl are copilul ăsta. Nu cunoaște istoria clubului”
Dinamo, la retrogradare
Declarația lui Burcă le-a enervat pe legendele lui Dinamo » „Mă deranjează tupeul pe care îl are copilul ăsta. Nu cunoaște istoria clubului”

Cristi Pulhac cere schimbarea lui Ovidiu Burcă

„Înţeleg că e antrenorul care a promovat, înţeleg să îi dai încredere, dar mi se că e prea multă încredere din partea conducerii. Nu se vede nicio schimbare. Şi eu aştept ceva după fiecare discurs al lui de la finalul meciurilor. 

Toată lumea are răbdare. Nimeni nu a vorbit de rău despre el, dar acum cred că este finalul. Trebuie schimbat ceva! Eu asta aş face deocamdată. Trebuie un declic la echipă. 

A avut şanse mult mai multe decât au avut alţi antrenori la Dinamo. Acum câţiva ani, antrenorii tremurau. Se bucurau după meci, iar a doua zi intrau în trepidaţii”, a spus Cristi Pulhac la OrangeSport.

Ovidiu Burcă: „Acel Dinamo a murit! Oamenii trebuie să înțeleagă că trăim o altă epocă!”

Ovidiu Burcă a cedat la un moment dat, în conferința de după meciul cu FCSB, și a apelat un discurs incisiv, în care a adus în discuție așteptările nerealiste ale fanilor.

„Încă o dată o spun, sunt unii oameni obișnuiți cu alt tip de rezultate la Dinamo!

Istoria acestui club este importantă, iar ei au crescut cu acel Dinamo care câștiga campionate, care avea jucători de valoare, cărora nu le era frică, jucători care aveau determinare, aveau ambiție și agresivitate pe teren! Ei sunt obișnuiți cu acel Dinamo, dar Dinamo ăla a murit!

Noi, anul trecut, am rescris codul genetic al acestui club! Suporterii, nu noi! Dinamo nu mai are în spate tot ce a avut odată - și nu vreau să intru în astfel de discuții - (n.r. Burcă face referire, cel mai probabil, la sprijinul pe care clubul l-a primit uneori din exterior), dar Dinamo a renăscut din pasiunea oamenilor. 

Istoria lui Dinamo e scrisă acolo și e frumoasă, dar oamenii trebuie să înțeleagă că trăim o altă eră! Trăim o altă epocă!”. Dacă vrem să ne adaptăm la condițiile actuale, OK! Dacă vrem să trăim în trecut, vom trăi acolo. Realitatea e cu totul alta și știți foarte bine asta.  Clubul ăsta a reînviat din propria cenușă datorită pasiunii unor suporteri. Au venit niște oameni care au dat o mână de ajutor, am încercat să coagulăm și să aducem alții. Suntem într-un moment de tranziție acum”, a declarat Ovidiu Burcă. 

VIDEO Ovidiu Burcă: „Aveam așteptări mult mai mare de la meciul ăsta!”

Citește și: 

Derby-ul Dinamo - FCSB, direct pe podiumul asistențelor în acest sezon! » Ce meciuri au strâns mai mulți fani + Pe ce loc se clasează partida în istoria meciurilor jucate de „câini” pe Arena Națională

Distruge discursul lui Burcă: „În ce epocă a intrat Dinamo? Cei de acolo n-au nimic! Îl suportă conducerea, altfel era demult plecat și-l alerga galeria...”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  27 Noiembrie 2023, 22:46

Fara transferuri la iarna, nici Guardiola nu face mare branza!

danglumetu
danglumetu  •  27 Noiembrie 2023, 17:16

nimeni nu va scoate mai mult din acesti jucatori inimosi, dar modesti!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează