FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA

VIDEO DINAMO - FCU CRAIOVA. De cine se teme Uhrin jr: „E cel mai bun om al oltenilor”

Articol de , - Publicat joi, 07 aprilie 2022 12:03 / Actualizat joi, 07 aprilie 2022 12:24

Dusan Uhrin jr, antrenorul lui Dinamo, a prefațat meciul contra celor de la FCU Craiova, important pentru „câini” în vederea salvării directe de la retrogradare.

  • Dinamo – FCU Craiova se joacă vineri, de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport, DigiSport și Orange Sport.

Tehnicianul ceh l-a lăudat pe omologul său, italianul Nicolo Napoli, și spune că atacantul Andrea Compagno (25 de ani) este cel mai periculos om al oltenilor.

Au început șicanele! PCH îi ironizează pe ultrașii lui FCU Craiova, înaintea meciului direct » Azi a venit replica oltenilor: „Se ascund după perdelele geamurilor din autocar când intră în județ”
DINAMO - FCU CRAIOVA
Au început șicanele! PCH îi ironizează pe ultrașii lui FCU Craiova, înaintea meciului direct » Azi a venit replica oltenilor: „Se ascund după perdelele geamurilor din autocar când intră în județ”

VIDEO Dusan Uhrin jr , înainte de Dinamo – FCU Craiova: „Compagno este cel mai periculos om al lor”

„Nu avem toți jucătorii apți. Radu are o accidentare, Jovanovic încă nu e apt. Unii nu s-au antrenat toată săptămâna și trebuie să vedem cine va juca. Matei e OK, Torje s-a antrenat doar 3 zile. Nu știu dacă e suficient. Voi decide după acest antrenament.

E un meci important, cu un adversar greu. Napoli a făcut o treabă bună. Știe cum să joace. Craiova se concentrează pe pase scurte, dar mizează și pe mingi lungi către Compagno, care e un atacant bun. Cred că cel mai bun jucător al lor, pentru că a marcat foarte mult. Trebuie să fim atenți în careu. Sper ca jucătorii să fie pregătiți și să nu facă greșeli mari. Va fi greu pentru noi, Craiova e o echipă bună. Va fi o luptă.

Fiecare meci e important pentru noi. Am câștigat doar un meci și nu e suficient pentru a scăpa de baraj. Trebuie să câștigăm mai mult. Am făcut doar un pas mic. Nu știu dacă e ultima șansa de scapă de baraj. Sper că nu”, a spus Uhrin jr la conferința de presă.

8 goluriîn 23 de meciuri are Compagno în acest sezon

Nu știu dacă Cehia a trimis tancuri în Ucraina, nu am citit. Oricum, sper să nu fie foarte vechi. Am văzut cum arată tancurile când am fost în Armată, acum 35 de ani. Sper să nu fie ca cele de atunci. Situația din Ucraina e foarte grea, iar toți cehii încearcă să ajute. Eu și soția am ajutat cu bani încă de la început
 – Dusan Uhrin jr., antrenor Dinamo

Ne așteaptă o partidă dificilă, dar speră, ca la finalul meciului să luăm cele trei puncte. E un derby. Asta e echipa adevărată a Universității Craiova!

După meciul contra Chindiei, este o atmosferă bună. Sperăm să ne bucurăm și după cel contra Craiovei. Vom avea două partide importante. După aceea, poate ne vom gândi la salvarea directă. 

Am avut multe accidentări, ne-au lipsit jucători care ne-ar fi putut ajuta. Acum sunt cu noi, lotul e complet
 – Vlad Morar, atacant Dinamo

Citește și: 

Ce a remarcat Nicolo Napoli înaintea duelului din „Ștefan cel Mare”

Uhrin și-a găsit liderul! Cine e jucătorul devenit indispensabil la Dinamo + planurile cehului pentru meciul cu FCU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează