FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA

Mititelu jr. n-a venit la Dinamo - FCU Craiova » A intrat în vigoare suspendarea: „O să mă judec cu ei”

Dinamo - FCU Craiova. Adrian Mititelu Jr., patronul oltenilor, își ispăsește în sfârșit suspendarea și nu va asista la meciul din această seară.
Dinamo - FCU Craiova. Adrian Mititelu Jr., patronul oltenilor, își ispăsește în sfârșit suspendarea și nu va asista la meciul din această seară.

Articol de - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 20:10 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 20:50

Dinamo - FCU Craiova. Adrian Mititelu Jr., patronul oltenilor, își ispăsește în sfârșit suspendarea și nu a venit la partida disputată pe stadionul din „Ștefan cel Mare”.

„O să mă judec cu ei, nu știu până când voi fi suspendat”, a declarat Mititelu pentru GSP.

Surpriză la antrenamentul lui Dinamo » Cine i-a luat în primire pe „câini”
Dinamo
Surpriză la antrenamentul lui Dinamo » Cine i-a luat în primire pe „câini”

Adrian Mititelu jr., interzis un an pe stadioane

Adrian Mititelu jr. a fost interzis pe stadioane pe o perioadă de un an, după incidentele de la meciul Rapid - FCU Craiova (0-0), disputat pe 1 noiembrie, la Mioveni, în etapa a 14-a din Liga 1.

Interzis un an pe stadioane, finanțatorul lui FCU Craiova a putut asista din tribune și la meciurile cu Sepsi și CFR Cluj, deoarece nu semnase încă decizia Jandarmeriei.

Din informațiile GSP, arbitrul Iulian Călin și observatorul de joc Octavian Goga nu au scris în rapoartele lor despre sancțiunea dictată de jandarmi lui Adrian Mititelu jr. „Nu am primit nicio solicitare din partea FRF/LPF până în acest moment”, a transmis Brigada Mobilă Craiova, cea care l-a interzis pe stadioane pe finanțatorul lui FCU Craiova.

Dinamo - FCU Craiova: echipele de start

DINAMO: Iliev - Sorescu, Pinto, Grigore, Radu - Matei, Răuță, Kainourgios - Torje, Ivanovski, Măgureanu
Rezerve: Gluhakovic, Ehmann, R. Popa, Bordușanu, Itu, Vestenicky, Nunic, Bani, Fara
ANTRENOR: Mircea Rednic

FCU CRAIOVA: R. Popa - Negru, Kovacic, Gajic, Huyghebaert - Sidibe, Asamoah, Baeten, Ondaan - Bălan, Compagno
Rezerve: Mogoșanu, Bușu, Paramatti, Pop, Albu, Van Durmen, Marquet, Raicea, Bauza
ANTRENOR: Eugen Trică

Citește mai multe știri de actualitate:

Situație critică în Liga 1! 6 jucători importanți și-au depus memoriu » Clubul atacă: „Nu e normal ce au făcut”

DDB, ultimatum pentru Mircea Rednic! Fanii i-au găsit înlocuitor: „Ne-a mai salvat o dată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
robotucigas
robotucigas  •  28 Noiembrie 2021, 16:45
Postat de George Adrian Popescu pe 27 Noiembrie 2021, 16:57

Maine o sa interzicem și accesul jucatorilor pe teren, motive găsim, și nimeni nu o sa se mire. Pentru continuitate, se va începe cu cei ai lui Mititelu.

Mi se pare corect sa arătăm ca este ordine. A aruncat cu ceva in jucători, interdicție 1 an. Mai face odată apoi 5 ani si pentru toată viata dacă continua. Mi se pare corect si suporteri să facă la fel, de ex cum au fost la rapid care au aruncat cu sticle in jucători celor de la Craiova, sau chiar la voi care caută scandal. Incetati sa va mai plângeți ca sunteți vânați. Voi meritați asta pentru ca o căutați. A-ți adoptat un patron care nu isi are rost in fotbal. Sunt fanul lui Fcu, si voi rămâne pana la moarte, dar fanul echipei ce a fost pana a distrus-o Mititelu. Si sa nu aud ca nu el si alți, documentați-vă apoi vorbiți. Deci pentru un iubitor al Fcu vreau sa spun cu inima pe inima ca asta nu este Fcu si nu va fi niciodată. Pana când va revino adevărata o sa tin cu CSU, chiar dacă este mai nouă, ne aduce cât de cât satisfacție. Gata cu prosteala pe față familia mititelu, gata cu golaneala in stadioane si înafară lui, plătind pe alți. Nu v-ați saturat sa fiți proști lor. Cum spuneam fanul Fcu pana la moarte, dar nu a acestei echipe. Exclus sa cred ca adevărată știință este condusă de oameni mizerabili si nesimțiți. Nu mai pot sa ne cumpere cu minciuni, am avut incredere oarbă in el di am ajuns sa regretam. Voi mai puteți? Dacă da sunteți proști, nu merită să ti cu o echipa a unei familii. Știința era a suporterilor, azi este o familie care vrea sa distrugă fotbalul in Craiova rugați-vă sa nu dispară CSU ca veți rămâne fără fotbal, apoi ce minciuni o sa mai inghititi.

3009390429320711
Sorin Sorinu  •  28 Noiembrie 2021, 05:24

Mai bine ai face ceva,ca echipa să joace ceva fotbal.După ce că ești prost,mai ești și arogant.Stai cuminte în banca ta și nu mai ieși să dai interviuri,te faci dracu de rîs.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  27 Noiembrie 2021, 16:57

Maine o sa interzicem și accesul jucatorilor pe teren, motive găsim, și nimeni nu o sa se mire. Pentru continuitate, se va începe cu cei ai lui Mititelu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează