FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transferul care îi face să viseze pe „câini” » Dinamo, aproape de a vinde în Serie A!

Dinamo ar putea obține o sumă importantă
Dinamo ar putea obține o sumă importantă

Articol de - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 17:40 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 17:59

Dinamo speră că va primi o mare gură de oxigen din punct de vedere financiar din urma transferului unui junior al clubului, David Tone (17 ani).

În cea mai dificilă perioadă din istoria clubului, Dinamo ar putea primi o injecție financiară de pe urma vânzării unui jucător. Este vorba despre David Tone, fundaș central în vârstă de 17 ani, care a fost în probe la Fiorentina.

Suma pe care Dinamo o așteaptă de la Fiorentina în schimbul lui David Tone

Roș-albii visează să încaseze 200.000 de euro, alți reprezentanți ai clubului vorbesc de 250.000 de euro, de pe urma tranzacției, eventuala afacere fiind înlesnită și de clauza de formare a tânărului apărător, crescut în Ștefan cel Mare.

Transferul care îi face să viseze pe „câini” » Dinamo, aproape de a vinde în Serie A!
David Tone // foto: Facebook

Mitrovic, aproape de a semna cu Genoa

Un alt tânăr de mare viitor, conform laudelor aduse, portarul Aleksandr Mitrovic a fost în această primăvară în teste la Genoa, acum așteptând răspunsul formației din Serie A în privința unui transfer definitiv. Goal-keeper-ul de 17 ani a jucat la seniorii "câinilor" doar în "meciul salvării" cu Dinamo Kiev, pe 27 martie, apoi a plecat gratis fiindcă roș-albii nu și-au permis în aprilie să-i achite datorii de 8.000 de lei! 

A refuzat să semneze cu FCSB, iar părinții l-au orientat către străinătate, Sasha așteptând răspuns atât de la Genoa, cât și de la alte grupări din Occident, dacă nu se va materializa mutarea în Il Calcio.

De nevoie, Dinamo a vândut la FCSB

Zilele trecute, în disperare de cauză, Dinamo a acceptat 50.000 de euro de la Gigi Becali în urma transferului unei alte tinere speranțe, mijlocașul Mario Lăcătuș, 17 ani, la Academia celor de la FCSB.

Informația, dezvăluită în exclusivitate de GSP. a fost comentată de Gabriel Răduță, fostul șef al Academiei lui Dinamo,

„Eu nu știu ce se întâmplă la Dinamo, nu am mai ținut legătura cu nimeni de acolo, dar îmi pare rău de ce aud, că jucătorii crescuți de noi la Dinmo sunt vânduți pe sume modice. 

Nu se concepea așa ceva pe vremea noastră! Asta înseamnă să nu ai o strategie și un concept de promovare al jucătorilor. La Dinamo mai sunt jucători de mare perspectivă, unii în lotul echipei mari, nu la rivale! 

Eu nu am avut puterea decât să-i pregătesc până la 19 ani, când au terminat junioratul. Nu m-a ajutat nimeni de la echipa mare pentru promovarea lor, am avut mereu ușile închise! 

În acest an, au terminat junioratul jucători care pot juca la orice echipă din prima ligă: Tălmaciu, Borcea, Bani, Spînu, Florescu etc. Mai sunt jucătorii de la 2003, Floare, Amzr, Curea, Șutru, Țapurin, Badea, Ciontea sunt deja la FCSB. Pe Mitrovici (2004) l-au pierdut. 

Toate grupele sunt la pământ. Este primul an în ultimii 8 în care nu jucăm nicio finală. S-a ales praful de tot”, a declarat Răduță pentru GSP.

VIDEO. Dorinel Munteanu, mesaj radical pentru Dinamo: „Mai bine să o ia de la capăt, să nu se mai chinuie”

Mai multe știri despre Dinamo:

Prețul armistițiului la Dinamo » Suma de care DDB trebuie să facă rost URGENT

Prunea îi pune în gardă pe dinamoviști: „Nu-și permit să-l mai țină”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
gopo1.
gopo1.  •  24 Iunie 2021, 10:18

Bani de clatite

paolo11
paolo11  •  24 Iunie 2021, 06:50
Postat de 3117 pe 23 Iunie 2021, 21:02

Fanii visează să vândă un junior promițător?

Vai de viața lor...

3117
3117  •  23 Iunie 2021, 21:02

Fanii visează să vândă un junior promițător?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează