FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Flavius Stoican, replică după criticile lui Dusan Uhrin: „Există o eleganță a sufletului! Nu te duci într-o casă, iar apoi vorbești negativ”

Articol de - Publicat marti, 22 martie 2022 13:10 / Actualizat marti, 22 martie 2022 13:26

Dusan Uhrin a fost foc și pară la finalul remizei cu Sepsi (0-0), acuzând problemele medicale, dar și lipsa pregătirii fizice pe care a moștenit-o. Iar Flavius Stoican i-a dat acum replica.

Fără să facă nicio nominalizare clară, „săgețile" s-au îndreptat spre Flavius Stoican, predecesorul său, care a fost antrenorul principal al roș-albilor la începutul lui 2022. Acum, a sosit răspunsul din partea fostului tehnician.

Dănuț Lupu, enervat de o declarație a lui Dusan Uhrin: „Ce faci, dai în colegii antrenori de la Dinamo?!”
DINAMO
Dănuț Lupu, enervat de o declarație a lui Dusan Uhrin: „Ce faci, dai în colegii antrenori de la Dinamo?!”

Flavius Stoican, replică pentru Uhrin

„În momentul în care am semnat cu Dinamo, eram conștient de situația critică în care se afla echipa, dar am pus pe primul plan interesele imediate ale clubului. Trecând peste lipsuri și peste probleme. 

Nu mi s-a părut niciodată corect și nici fair-play să comentez activitatea antrenorilor care au fost la echipă înaintea mea. De asemenea, nu am să vorbesc niciodată despre fosta echipă, despre foștii jucători sau conducători. Nu te duci într-o casă, iar, apoi, la plecare te apuci să vorbești negativ despre asta! Nu este nici frumos, nici constructiv. Nu-mi plac polemicile și nici scandalurile. 

Ar trebui să fim mai responsabili și mai echilibrați, toți cei care facem parte din lumea fotbalului", a reacționat Stoican pentru Gazeta Sporturilor.

Flavius Stoican: „Există o eleganţă a sufletului care nu se învață"

Ca un post-scriptum la comentariul pe care a dorit să-l facă la adresa antrenorului ceh cu privire la acest subiect, Flavius Stoican a mai spus:  „Tocmai am văzut un citat pe internet, scris de Dacian Nemeș, nu-l cunosc, nu știu cui îi aparține, dar mă regăsesc în el: «Există o eleganţă a sufletului care nu se învaţă şi nici nu o înţelegi cu uşurinţă. Doar o ai. Atât!»".

În urmă cu două săptămâni, Flavius Stoican (45 de ani) a renunțat la funcția de antrenor principal de la Dinamo, după ce a purtat o discuție cu cei din conducere, în locul său a fost instalat Dusan Uhrin (54 de ani).

Adevărul e trist și crud. Flavius Stoican a făcut 5 puncte în 9 etape. Lucrurile nu au mers bine. Jucătorii, cu mine și cu suporterii suntem numitorul comun. Probabil a fost o presiune pe el venită de pe rețelele de socializare. Îmi pare rau că a plecat. Aș fi vrut să rămână, eu l-am adus 
- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo, în urmă cu 10 zile

La numirea lui Uhrin a contat și părerea fanilor, mai ales că el a reușit să salveze clubul de la retrogradare și sperăm să facă din nou același lucru. Am fost de acord cu numirea lui Uhrin 
- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo, în urmă cu 10 zile

Uhrin: „Jucătorii nu sunt bine pregătiți fizic"

Dusan a fost tăios în ultimele zile referitor la situația de la echipă. Discursul său a fost și înainte de Sepsi, și după remiza albă. 

„Nu pot să rămân fără jucători, trebuie să avem și o structură clară a clubului. Sunt lucruri importante pentru mine, pe care mi le doresc. Trebuie să simt că și clubul vrea să facă ceva. Aproape toți prietenii din România, din lumea fotbalului în general, mi-au spus că sunt nebun că am acceptat să vin aici. Am venit pentru fani.

Altfel, în mod normal, n-aș fi venit. Pentru ce să vin?! Anul trecut, am antrenat pe gratis. Apar probleme, pentru că jucătorii nu sunt bine pregătiți fizic”.

VIDEO N-a venit bine și pleacă?! Uhrin: „Nu pot să rămân în condițiile astea! Toți mă fac nebun”

Citește și:

Cascadorii râsului cu antrenamentele la Dinamo! De ce Dusan Uhrin e un car de nervi

Situație de tot râsul la Dinamo! Clubul îi dă 4.000 de euro pe lună, dar vine când vrea la antrenamente: „E de capul lui”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
tricisport
tricisport  •  23 Martie 2022, 21:39

Lasă-ne, lasă-ne, Bucurosule...

dan_c
dan_c  •  23 Martie 2022, 10:17

Sper ... Ca la urmatoarea echipa , departe de Romania ... Sa ai rezultate( :)) )... Care sa te tina acolo ...

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  23 Martie 2022, 08:08

Nu iti pui naș ca să joci manele pe sicriul lu

Vezi toate comentariile (14)
Comentează