FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A plecat de la Dinamo şi a dat de pământ cu Flavius Stoican: „A venit, am fost dat afară din grupul de Whatsapp. Mi-au dat cu piciorul”

Flavius Stoican
Flavius Stoican

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2022 13:03 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 13:24

Internaționalul de juniori Tiberiu Curea, 18 ani, atacant cu prestații bune în Liga 3, la Dinamo 2, a vorbit despre situația sa. Flavius Stoican, antrenorul de la prima echipă, a transmis că tânărul jucător intenționează să se lase de fotbal.

Tiberiu Curea a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut în ultimii ani și a dezvăluit motivele pentru care a decis să renunțe la fotbal. Tânărul susține că a fost ignorat atât de antrenori, care nu i-au oferit șansa să debuteze la prima echipă, cât și de oamenii din conducerea clubului.

Curea susține că Mircea Rednic este singurul care „l-a băgat în seamă” la Dinamo, iar după ce „Puriul” a fost demis, el a fost scos din grupul de WhatsApp al primei echipe.

Noi absențe la Dinamo pentru meciul cu CFR Cluj » Doi jucători nu au voie să joace
CFR CLUJ - DINAMO
Noi absențe la Dinamo pentru meciul cu CFR Cluj » Doi jucători nu au voie să joace

Tiberiu Curea: „Am fost dat afară din grupul de WhatsApp după ce a venit Flavius Stoican”

Tiberiu Curea a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru fotbal. Tânărul a suferit mai multe accidentări grave, care l-au ținut mult timp departe de gazon. Curea susține că a fost nevoit să suporte cheltuielile pentru recuperare din buzunarul propriu.

„Ca s-o iau de la început, am făcut multe sacrificii ca să ajung aici. Am trecut prin multe, accidentări, genunchi rupt sau buză spartă, în urma cărora am stat un an pe bară. Toate spitalizările mi le-am plătit eu. M-am lăsat pentru că m-am simțit dezamăgit, nu mi s-a oferit o șansă. Am dat totul, am slăbit 22 de kilograme într-o lună, mi s-au promis multe și n-am primit nimic”, a declarat Curea pentru playsport.ro.

Mircea Rednic i-a oferit lui Curea posibilitatea de a se antrena cu prima echipă a lui Dinamo, însă după demiterea sa, jucătorul a fost scos din grupul de WhatsApp al echipei și trimis să se antreneze cu echipa U19.

„M-a luat, în decembrie, domnul Rednic, la echipa de seniori, pentru prima oară. Pentru mine, pasul a fost decisiv. Tot ce era în mintea mea era doar fotbal. După vacanța de iarnă, am fost dat afară din grupul de WhatsApp de la echipa mare, de când venise domnul Stoican. A fost o dezamăgire. Am stat aproape o lună la echipa mare și mi-au dat cu piciorul.

Din 2019, de când am semnat contractul cu Dinamo, nimeni din conducere n-a mai vorbit cu mine, doar domnul Rednic, în rest, nimeni nu m-a băgat în seamă și n-a stat de vorbă cu mine. A venit domnul Flavius Stoican, am fost dat afară din grup și mi-a zis să mă duc la Under-19 și să joc acolo.” a mai spus Curea.

Flavius Stoican a vorbit despre situația lui Curea: „Vrea să lase fotbalul”

„Curea s-a aflat pe lista jucătorilor de la Dinamo II pe care am vrut să-i văd la amicalul cu Popești Leordeni. Am auzit lucruri bune despre el și voiam să văd la ce nivel este, cum și cât gândește, doar că nu a venit anunțându-mă că este răcit. Apoi am înțeles de la alți oameni că are și alte motive, ar vrea să lase fotbalul și să meargă la Facultate", a dezvăluit Flavius Stoican, la Radio Dinamo 1948. 

„Vrea să se facă polițist”, a adăugat moderatorul emisiunii, Ionuț Zainea.

Tiberiu Curea era considerat o speranță de viitor a roș-albilor. Anul trecut, suporterii care urmăresc meciurile echipei secunde sau care sunt la curent cu evoluțiile juniorilor aduceau tot mai frecvent în discuție numele puștiului pentru a fi promovat la prima echipă a lui Dinamo.

Citește și alte știri din Liga 1:

Gigi Becali dezvăluie viitorul lui Petrea: „Asta mi-a zis. I-am spus: «Băi, Toni, eu zic să te gândești bine»”

Jucătorul pe care Becali îl așteaptă la FCSB: „Îl iau oricând!” » Se gândește din nou la retragere: „Dacă nu era el, renunțam la fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
tricisport
tricisport  •  05 Martie 2022, 02:01

L-ati "aranjat" si pe ăsta :(

creeperno115
creeperno115  •  04 Martie 2022, 22:35

Jucator de liga 3

bogat
bogat  •  04 Martie 2022, 16:23

"Am dat totul, am slăbit 22 de kilograme într-o lună, mi s-au promis multe și n-am primit nimic" 22kg!!! daca nu e o greseala de redactare atunci baiatul era evident supra-ponderal si necorspunzator pentru fotbal. In sport cateva kilograme in plus inseamna o mare problema, 22kg in plus inseamna ca esti eventual un amator ce joaca cu prietenii dupa orele serviciu. Si eu incep sa devin competitiv daca slabesc 22 kg si ma antrenez un pic. :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează