FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul pe care Becali îl așteaptă la FCSB: „Îl iau oricând!” » Se gândește din nou la retragere: „Dacă nu era el, renunțam la fotbal”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2022 11:56 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 12:13

După 0-1 cu FC Argeș, Gigi Becali, patronul FCSB a vorbit din nou despre retragerea din fotbal.

Omul de afaceri spune că Octavian Popescu e jucătorul care-l determină să nu renunțe la FCSB și a dezvăluit că este tentat să-l readucă la atacantul Bogdan Stancu (34 de ani), aflat în prezent la Eyupspor.

Ce a remarcat Ilie Dumitrescu în jocul lui FCSB și cum vede lupta la titlu: „Asta e clar ”
FC ARGEȘ - FCSB 1-0
Ce a remarcat Ilie Dumitrescu în jocul lui FCSB și cum vede lupta la titlu: „Asta e clar ”

Gigi Becali îl vrea pe Bogdan Stancu la FCSB

„M-ar interesa oricând Bogdan Stancu. Dar acum nu se poate, nu e perioadă de transferuri. Îl iau oricând pe Bogdan Stancu. Uite, mi-ai dat o idee”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Bogdan Stancu a fost prezent la meciul dintre FC Argeș și FCSB, declarându-se bucuros de victoria piteștenilor. Dorit și în vară de echipa roș-albastră, Stancu spunea recent că „ FCSB este cu siguranță echipa la care aș vrea să joc în România în momentul în care m-aș întoarce”,

5 milioane de euroa încasat FCSB de la Galatasaray în schimbul lui Bogdan Stancu

Stancu a jucat la FCSB în perioada iulie 2008 – ianuarie 2011. În are sezon are 3 goluri în 14 meciuri în a doua ligă din Turcia.

Jucătorul pe care Becali îl așteaptă la FCSB: „Îl iau oricând!” » Se gândește din nou la retragere: „Dacă nu era el, renunțam la fotbal”
Bogdan Stancu

Gigi Becali: „Nu știu dacă mai fac fotbal! Dacă nu era Tavi Popescu, mă retrăgeam”

„Acum nu știu dacă mai fac fotbal. E posibil să mă retrag. Ce dacă bat pe FC Voluntari etapa viitoare? Dacă nu iau campionatul sau dacă ajung pe 3 și nu merg în cupele europene, ce să mai fac?

Pentru Dumnezeu contează punctele? Eu în Domnul îmi pun baza. Șansele mici, dar eu am altă mentalitate. E foarte simplu. Ce mare lucru e pentru Dumnezeu? 7 puncte nu sunt mare lucru. Ce, nu poate CFR să se încurce?

Jucătorii nu cred pentru că ei sunt realiști. Dacă eram și eu realist, nu mai credeam. Dar eu nu sunt realist. Văd lucrurile în Domnul. Dacă El vrea, ne dă campionatul. Dacă nu aveam un fotbalist ca Tavi Popescu, care pictează și care mă face să cred că pot să iau bani mulți, poate abandonam și fotbalul”, a adăugat omul de afaceri.

VIDEO Grigore Sichitiu, critici dure la adresa FCSB-ului: „Fiecare joacă ce vrea”

Citește și 

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Andrei Vlad: „Ne-a distrus! Nu mai apără” » La ce club din Liga 1 l-a propus imediat după gafă: „Nici acolo nu e dorit”

Gigi Becali, acuzat după încă un pas greșit făcut de FCSB: „Jucătorii simt că antrenorul nu e șeful și nici nu le mai vine să se antreneze”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (28)
126840554354733
Stela David  •  05 Martie 2022, 18:49

Cand o sa inteleaga si *** asta de Becali sa nu mai comenteze ca produce greata la toata lumea.A nenorocit suflete de fotbaliști jignindu i in gură mara la tv.Care biserica o slujești cu atatea jigniri ? Păcatele sunt cat casa dar nu vrei sa vezi.Pacat de tot binele pe care l faci ca dupa dai cu *** n fasole. DISPARI din tv. Ziariștii astia il cauta sa si bata joc de el dar ciobanul nu vrea sa vadă. Dacă ne vreti binele nu l mai sunați sa vad face ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

124241420161477
Nicolae Tarnarutchi  •  04 Martie 2022, 22:51

Am ținut la echipa asta chiar am zis ca e Steaua dar m am saturat lăsate faci un bine la toți ramai la ciobanit

1250984458283448
Catalin Amariei  •  04 Martie 2022, 14:35
Postat de laur_gr pe 04 Martie 2022, 14:21

Dumnezeu nu-ti da campionatul pentru ca procedezi gresit, bai Becali! Al 4-lea an consecutiv cu lotul cel mai valoros si pierzi campionatul! Cand o sa-ntelegi si tu?

In mintea ta si a lui Becali este cel mai valoros lot ....realitatea este ça sta in 2,3 jucatori restul poti sa-i vezi de maine la Ploiesti la Chiajna ori Pitesti si nu te mira. Daca erau valorosi jucau macar la nationala noastra mediocra

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close