FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali dezvăluie viitorul lui Petrea: „Asta mi-a zis. I-am spus: «Băi, Toni, eu zic să te gândești bine»”

Toni Petrea // FOTO: Imago
Toni Petrea // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2022 12:21 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 13:18

Gigi Becali susţine că vrea ca Toni Petrea să continue la FCSB, deși, în culise, se gândește şi la o variantă de rezervă: să-l aducă pe Ilie Poenaru, din vară. MM Stoica îl vrea pe Marius Croitoru

Antrenorul roș-albaștrilor rămâne fără contract la finalul sezonului, iar Gigi Becali susține că i-a propus să continue la FCSB, decizia urmând a-i aparține antrenorului.

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Andrei Vlad: „Ne-a distrus! Nu mai apără” » La ce club din Liga 1 l-a propus imediat după gafă: „Nici acolo nu e dorit”
FCSB
Gigi Becali l-a desfiinţat pe Andrei Vlad: „Ne-a distrus! Nu mai apără” » La ce club din Liga 1 l-a propus imediat după gafă: „Nici acolo nu e dorit”

Gigi Becali vrea ca Toni Petrea să continue la FCSB: „Dar întrebați-l pe el”

Omul de afaceri spune că nu-l consideră vinovat pe antrenor pentru înfrângerea cu FC Argeș, 0-1, și dă vina pe Andrei Vlad și Florinel Coman.

„Nu vreau să schimb antrenorul. I-am spus și lui Toni Petrea și mi-a zis că acum se gândește dacă mai continuă. I-am spus: «Băi, Toni, dacă vrei... Eu zic să te gândești bine». Așa a făcut și prima dată și a zis că vrea să plece. Din punctul meu de vedere, nu pleacă. Din punctul lui de vedere, întrebați-l pe el. 

Stai puțin. Ce vină are Toni Petrea când un portar vine și zice: «Bă, vreau să mănânc bătaie azi!»? Dacă un portar zice: «Băi Toni Petrea, eu vreau să te bat pe tine azi», ce poate să facă el? S-a văzut ce a făcut. Nu a dominat-o nimeni pe FC Argeș așa cum am dominat-o noi, fără 5 titulari. Mingea era doar la noi, s-a jucat doar la o poartă. 

Ce poate să facă Toni Petrea când are un portar împotriva lui? Și-l are și pe Coman în echipă”, a declarat Gigi Becali la ProX.

VIDEO Grigore Sichitiu, critici dure la adresa FCSB-ului: „Fiecare joacă ce vrea”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Andrei Vlad: „Ne-a distrus! Nu mai apără” » La ce club din Liga 1 l-a propus imediat după gafă: „Nici acolo nu e dorit”

Jucătorul pe care Becali îl așteaptă la FCSB: „Îl iau oricând!” » Se gândește din nou la retragere: „Dacă nu era el, renunțam la fotbal”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
liviuemil
liviuemil  •  04 Martie 2022, 21:09

Da Gigi, am jucat la o singura poarta dar nu am dat gol. Ce folos???

tot_vlad
tot_vlad  •  04 Martie 2022, 16:48

Bravo Gigi! Bine că nu l-ai cedat pe Vlad. Perfect!

sabaton_
sabaton_  •  04 Martie 2022, 16:41
Postat de ion.caraion pe 04 Martie 2022, 14:42

Ce este acela "isf_crț"? Cineva de care n-am auzit?

cum bah sa te duci la razboi cu asta cu gaina pe cap :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) vai mama lui de soldat :))))))))))))))) la cat de gras este nici nu-i gasesc astia ''bracinari '' =))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close