FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu a aflat în direct că Dinamo a ales alt antrenor: „M-aș fi băgat! Știam ce trebuie făcut”

Florin Bratu, fostul antrenor al lui Dinamo, a aflat în direct la TV că noul tehnician al „câinilor” este Dusan Uhrin jr. +14   FOTO
Florin Bratu, fostul antrenor al lui Dinamo, a aflat în direct la TV că noul tehnician al „câinilor” este Dusan Uhrin jr.

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 22:49 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 23:41

Florin Bratu, fostul antrenor al lui Dinamo, a aflat în direct la TV că noul tehnician al „câinilor” este Dusan Uhrin jr.

Toate detaliile despre Astra - Dinamo 1-0, AICI!

Chiar în momentul în care răspundea afirmativ întrebării: „Ai fi dispus să revii la Dinamo?”, Bratu primea vestea numirii lui Uhrin din partea jurnalistului GSP Remus Răureanu, prezent în studio-ul „Digi Sport Special”.

Florin Bratu s-ar fi întors la Dinamo: „Stiam ce era de făcut”

„M-a luat prin surprindere anunțul lui nea Gigi. Echipa nu s-a mișcat rău, mă gândeam că va continua. Acum, trebuie să câștigi 4-5 meciuri ca să te salvezi de la retrogradare! Dinamo e în criză de timp, este un play-out inedit, cu o singură manșă, astfel că fiecare meci este unul de 6 puncte. Va fi extrem de important fiecare punct câștigat. 

Dinamo nu are un lot cu care să retrogradeze. Vreau să muncesc, m-aș fi băgat la Dinamo, cunosc foarte mulți jucători din cadrul echipei cu care am mai lucrat, știu ce ar fi fost de făcut”, a declarat Bratu, potrivit digisport.ro.

Florin Bratu a terminat pe locul 1 în play-out cu Dinamo în sezonul 2017-2018.

Gheorghe Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo: „Pentru mine este ultima stație”

Cele mai tari imagini din partida Astra - Dinamo 1-0

+10 FOTO

Citește mai multe știri despre Astra - Dinamo 1-0:

Faze controversate în Astra - Dinamo! „Câinii” au cerut de două ori penalty

I-a păcălit doar un meci! După golul luat din corner, Kongshavn mai comite o gafă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
valyomanyd
valyomanyd  •  14 Aprilie 2021, 10:15
Postat de dragdim pe 14 Aprilie 2021, 09:05

Câta lume falsa, nimeni nu știa de venirea lui Uhrin, pe bune? Adică au făcut contractul cu el in repriza a 2a, sau cum?

Se stia de cand a anuntat prima data Multescu..Chiar daca Dinamo castiga , nea Gigi tot anunta ca se retrage !

853246084756615
Marcel Popa  •  14 Aprilie 2021, 09:10

Sa vina Mirel Ra2.

dragdim
dragdim  •  14 Aprilie 2021, 09:05

Câta lume falsa, nimeni nu știa de venirea lui Uhrin, pe bune? Adică au făcut contractul cu el in repriza a 2a, sau cum?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close