FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea, atac mascat asupra oficialilor de la Dinamo: „Pe unii i-au trecut șoferi în fișa postului. S-au întors la meseria de bază”

Florin Prunea, fost președinte Dinamo
Florin Prunea, fost președinte Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 23:19 / Actualizat duminica, 06 septembrie 2020 21:20

Florin Prunea (52 de ani), fostul președinte al lui Dinamo, a lansat un nou atac la adresa unora dintre conducătorii clubului alb-roșu.

Fostul portar își continuă războiul de la distanță cu fețele fostei administrații de la Dinamo care au rămas în club odată cu schimbarea acționariatului. Acesta i-a ironizat pe Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului, și pe Marius Iorga, șeful departamentului de Scouting.

Prunea: „Unii care plimbau foile au ajuns să conducă cluburi”

„Am văzut că pe unii i-au trecut șoferi în fișa postului. Majoritatea s-au întors la meseria de bază, e un lucru bun. Mă refer la cei care au putere de decizie. Să revină la locul lor, să vadă unde le este locul. Că s-au trezit într-o lume care nu era a lor. Unii care înainte plimbau foile au ajuns să conducă cluburi”, a declarat Prunea la emisiunea „Fotbal Club” de pe Digi Sport.

Iorga, recunoscut pentru că a urcat în staff-ul administrativ al lui Dinamo fiindcă era în aceeași echipă cu Ionuț Negoiță la miuțele pe care fostul patron le încingea cu angajații, a stat foarte aproape de Rufo Collado, actualul director sportiv al lui Dinamo, încă de la sosirea acestuia în România.

Collado este omul de încredere al lui Cortacero, iar Iorga a fost șoferul spaniolilor! L-a ajutat și când a avut nevoie să meargă la shopping. Iorga i-a convins, până acum, pe iberici că mai merită o șansă să rămână la Dinamo, cu toate că suporterii și foștii antrenori au criticat prezența lui în departamentul de scouting al clubului! De-a lungul timpului, Mircea Rednic și Cornel Dinu au avut mai multe ieșiri acide la adresa lui.

VIDEO. Gică Mihali, fost secund la Dinamo, a răbufnit la GSP Live: „Mă deranjează când aud că e întrebat Mulțescu ce a găsit la Săftica”

Mai multe știri despre Dinamo:

Cosmin Contra, vești mari pentru Dinamo! Cine mai vine la echipă și ce investiții pregătește Cortacero

DINAMO. VIDEO Neicuțescu a petrecut pe manele, fără distanțare socială: „Chiar de nu joci la Steaua, Mihaie, ești viața mea” » Reacția dură a lui Contra

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
157529838161978
Tudorel Dumitru  •  06 Septembrie 2020, 11:44

Mai Prunisor tata,eu sunt dinamovist de pe vremea cand tu nici nu erai nascut.Te-am simpatizat ,am crezut in tine,dar facand un inventar ai ultimilor tai ani de activitate,iata ce rezulta:De la sindicatul fotbalistilor ai plecat cu scandal,fara nici o realizare.De la FRF,ai plecat cu scandal,fara nici o realizare,De la IASI ,ai plecat cu scandal fara nici o realizare .De la Dinamo ,ai plecat ,fara nici o realizare ,ba dimpotriva Dinamo a terminat pe cel mai slab loc din istorie.Si dupa toate aceste "realizari",te-ai pus pe barfit.Gata ne-am lamurit ce-ti poate capul.Asa ca stai acasa si nu mai tulbura apele.

gido
gido  •  06 Septembrie 2020, 09:05

florica e suparat... ar fi ramas si el, sofer...dar s-au ocupat posturile...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Septembrie 2020, 08:34
Postat de sparanghelul.pafnutie pe 06 Septembrie 2020, 08:21

Se oftica, dar in cazul asta are dreptate. E Luțu de la Dinamo.

Luțu e băiat bun. Iorga, nici măcar atât.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează