FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

DINAMO. Florin Prunea „l-a împachetat” pe Mircea Rednic: „Să-i fie rușine! Chiar dacă ai bani și îți permiți, e fără precedent”

Florin Prunea l-a criticat din nou pe Mircea Rednic
Florin Prunea l-a criticat din nou pe Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 08:12

Florin Prunea (51 de ani), președintele lui Dinamo, l-a criticat din nou pe Mircea Rednic (57), antrenorul lui Poli Iași, pentru declarațiile făcute de tehnicianul moldovenilor, care a spus că este de acord cu reducerea salariilor în această perioadă, când pandemia de coronavirus a suspendat competițiile sportive.

Am văzut poziția lui Mircea Rednic și, din punctul meu de vedere, să-i fie rușine! Este inadmisibil ca un antrenor să spună că jucătorii mei nu trebuie să câștige bani. Cred că este fără precedent în istoria fotbalului românesc ca un antrenor să fie împotriva jucătorilor.

Chiar dacă tu ai bani și îți permiți. Mi se pare fără precedent. Nici eu nu stau în salariul de 2-3 luni. Aici jucătorii ar trebui să facă front comun și să înțeleagă că le sunt încălcate drepturile și să reacționeze. Dar văd așa o pasivitate pe care eu nu o înțeleg”, a declarat Prunea, la Radio HIT.

De asemenea, Florin Prunea l-a pus la zid și pe Emilian Hulubei, președintele AFAN: „Nu mai există sindicatul AFAN! Când îl văd pe Hulubei ăla cu uniforma Federației și cu FRF pe piept… Păi, băi, băiatule, acolo trebuie să scrie AFAN, nu FRF!”.

AFAN, comunicat necruțător » FCSB, Federația și Liga, luate în colimator: „Jucătorii și statul român suportă toate costurile!”

Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași: „Nimeni nu se salvează singur”

Ciprian Paraschiv, președintele executiv al celor de la Poli Iași, i-a răspuns într-un mod neobișnuit lui Prunea, invocând un discurs ținut de Papa acum câteva zile.

„I-aș răspunde lui Florin Prunea prin ceea ce a spus Papa. Și anume că nimeni nu se salvează singur. Iar noi aici, la Iași, chiar suntem o familie. 

Unul dintre cei care au construit această atmosferă este chiar antrenorul Mircea Rednic, pe care-l consider cel mai titrat antrenor care a fost vreodată la Iași”, a spus Paraschiv, la Radio Sport 1.

Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri din Liga 1:

Retrageri forțate? CFR Cluj poate pierde 2 fotbaliști importanți

Strigătul disperat al lui Droppa, un străin captiv în România: „Soția trebuie să nască, fata mă întreabă «Tati, de ce nu vii acasă?». Îmi vine să urlu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  01 Aprilie 2020, 16:12
Postat de pol1tehnicaiasi pe 01 Aprilie 2020, 12:03

"Păi, băi, băiatule, acolo trebuie să scrie AFAN, nu FRF!”. Bai baiatule, tu vorbesti, care ai purtat trening cu Poli Iasi si esti la Dinamo? :)))))

Treningul era al csms iasi... nicidecum poli...

10157962825813820
Pahone Mihai  •  01 Aprilie 2020, 13:53
Postat de ares.123 pe 01 Aprilie 2020, 13:43

Pai, nu il porcaiati voi pe becali acum cateva zile in fel si chip ca are tupeul sa micsoreze salariile ? Acum e o masura buna, nu ?

...liliputan,nu este,am fost un fan cand tinea cu fotbalul din Iasi,dar la capitolul"obraz"are multe de explicat!

10157962825813820
Pahone Mihai  •  01 Aprilie 2020, 13:50
Postat de ares.123 pe 01 Aprilie 2020, 13:43

Pai, nu il porcaiati voi pe becali acum cateva zile in fel si chip ca are tupeul sa micsoreze salariile ? Acum e o masura buna, nu ?

...cred ca d-voastra ar trebui sa va fie rusine,d-le Prunea!!!!!...si inca la maxim!!....atata vreme cat nu faci nimik...sa vrei si bani,si cand ar fi trebuit sa faci,tot nu ai facut nik!!!...mai vrei sa si pacalesti oamenii...rusine sa va fie!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează