FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Florin Prunea, prima reacție despre plecarea lui Dan Nistor: „E normal! Ne vom despărți de unii jucători, vor veni alții, dar acum se vorbește prea mult”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 decembrie 2019 21:46

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, recunoaște că vor există mutări importante în iarnă, dar afirmă că Dan Nistor (31 de ani) și Diego Fabbrini (29 de ani) încă nu negociază plecarea.

Dan Nistor e cel mai curtat fotbalist din Liga 1 în această iarnă. Mijlocașul „câinilor” pare o țintă realizabilă după ce s-a declarat nemulțumit de situația de la club. Printre cei care au recunoscut interesul se numără și Gigi Becali sau Marius Șumudică.

„Se vorbeşte foarte mult. Se vorbeşte numai și numai despre Dinamo. Nu e nicio ofertă, nici pentru Dan Nistor, nici pentru Diego Fabbrini. Cât timp avem şanse la play-off, trebuie să ne concentrăm cu toţii. Trebuie să ne batem. Despre plecări... E normal. Ne vom despărţi de unii jucători, vom aduce şi alţi fotbalişti, dar mai multe vom cunoaște după reunire”, a declarat Florin Prunea la TV Telekom Sport. 

Vezi și: 

DINAMO // EXCLUSIV Marius Șumudică, negocieri în toi pentru aducerea lui Dan Nistor la Gaziantep! Salariul oferit mijlocașului + suma de transfer

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
chronic
chronic  •  31 Decembrie 2019, 15:03
Postat de Ion Ion pe 31 Decembrie 2019, 12:59

Diego Fabbrini a semnat cu qarabak????

plangi dupa el zici ca e messi :)))))))))))) mimao falimentara (si) in 2020

zorrozabal
zorrozabal  •  31 Decembrie 2019, 13:23

Domnule Prunea!E clar ca ar fi spre beneficiul lui Dinamo,daca Nistor si Fabrini ar pleca!Cu toate ca s-a dovedit ca nu-i vrea nimeni!Dar ar fi bine daca ar pleca macar si gratis!Ce sa mai faci cu niste jucatori -de la care nu te astepti sa mai creasca-si care prin necalificarea echipei in primele 6 locuri-si-au aratat limitele!Uitati-va in clasament!Nu zic ca nu sunt jucatori buni-pentru acest Dinamo de locul...8,sa ne intelegem!La fel ca si Montini si Mrzjac!Dar ce sa mai faci in play out, cu niste jucatori cu salarii de 12-15 mii/luna?Doar ca sa termini pe locul 7-in cel mai bun caz?Ce "afacere"e asta?Clasamentul nu minte!In acest play out singura sansa a lui Dinamo este sa reconstruiasca echipa cu tineri!Dintre straini nu merita pastrati decat portarul Pisciteli-cred ca de la Lobont nu a mai avut Dinamo un portar asa de bun!Si batranul Puljici,daca Mihai Popescu"a deranjat"si l-ati alungat!Si ce sa ne mai prostim:trebuie chemat inapoi Bratu!De urgenta!Daca ti-ii la Dinamo,treci peste orgoliile personale si cheama-l inapoi pe Bratu!Ca sa faceti din nou Dinamo"haita cainilor rosii"!Daca pui orgoliile personale mai presus de binele echipei-cum a facut si cum face, nefastul Cornel Dinu-inseamna ca si la anul ne balacim tot pe la locul 8-9!

172649020485597
Ion Ion  •  31 Decembrie 2019, 12:59

Diego Fabbrini a semnat cu qarabak????

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close