FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Florin Răducioiu crede că prietenul lui, Claudiu Florică, ar fi ideal pentru a cumpăra clubul de la Negoiță: „Este un mare manager!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 14:25

Florin Răducioiu (49 de ani) consideră că patronul ideal pentru Dinamo ar fi prietenul său Claudiu Florică.

Negocierile dintre Claudiu Florică și Ionuț Negoiță pentru preluarea clubului Dinamo au intrat în impas. Părțile discută pe diverse forme de contract, iar Florică a solicitat, prin intermediul avocaților, ca Negoiță să aducă garanții că nu există datorii ascunse. Șansele pentru semnarea unui contract până la finalul anului sunt minime, dar Răducioiu speră în continuare.

„Claudiu Florică este un om cu mare personalitate și un om cu care m-am înţeles perfect, care m-a înţeles în multe circumstanţe. Nu am decât cuvinte de laudă pentru domnul Florică. Sunt convins că ar fi omul ideal pentru Dinamo, este un mare manager, cred că ar putea face treabă bună.

Nu ştiu dacă se va ajunge la o înţelegere, vedeţi şi dumneavoastră, şi marile cluburi  au fost vândute în ultimii ani, Milan, de exemplu, într-un an şi jumătate a fost cumpărat de două ori, de doi proprietari. Cu tot respectul pentru Dinamo, dar nu mi se pare că Dinamo costă aşa de mult, adică trebuie să plăteşti o sumă uriaşă pentru a cumpăra clubul Dinamo. Nu cred, cu tot respectul”, a declarat Rădocioiu la TV Telekom Sport.

Vezi și:

EXCLUSIV Ionuț Negoiță vrea să facă rost de bani! L-a pus pe Giovanni Becali să-i vândă jucătorii » Daniel Popa, Robert Moldoveanu și Denis Ciobotariu, propuși la Ludogoreț

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1609881735926698
Cavaleru Marius-fotograf  •  24 Octombrie 2019, 09:36

4 mil. euro e o suma uriasa? Numai lotul de jucatori face 10-12 mil. Mai bine taceai Radule.

vasy86le
vasy86le  •  23 Octombrie 2019, 22:35

Cu ce mandrie porti acel costum, costumul cu sigla clubului care te-a facut fotbalist, te-a facut cunoscut in lume... pacat ca acum, la nevoie, cand clubul care v-a facut cunoscuti are nevoie de voi, de ajutorul vostru, voi fugiti cat mai departe de Dinamo, criticati, dati cu noroi dar nu va implicati niciunul..

dd.x
dd.x  •  23 Octombrie 2019, 19:12

de fapt *** de negoita nu vrea sa vanda Dinamo ci sa ciupeasca asa la nesfarsit ce poate ... mare nemernic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează