FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO+FOTO Dinamo, antrenament intens după victoria cu Linfield! Încă o ședință de pregătire ordonată de Neagoe

Antrenament Dinamo // FOTO: Cristi Preda +18   FOTO
Antrenament Dinamo // FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat joi, 27 iunie 2019 15:57

După victoria din primul amical din Spania, 2-0 cu nord-iralandezii de la Linfield, dinamoviștii au avut azi un nou antrenament.

Antrenorul Eugen Neagoe i-a împărțit pe jucători în două grupe. Jumătate de lot a fost la refacere, iar cealaltă jumătate s-a pregătit jucând o miuță. Cu toate acestea, așa cum vrea tehnicianul, antrenamentele au avut intesitate.

După-amiază, antrenorul Neagoe a mai programat o ședință de pregătire, ca „recompensă” după victoria cu Linfield, așa cum anunțase. (Detalii AICI). Antrenamentul va începe cu jumătate de oră înainte de meciul Germania U21 - România U21, programat la ora 19:00, ora României.

 

Lângă terenul de antrenament al „câinilor” s-au aflat și două dintre vedetele lui Real Madrid, Nacho și Lucas Vazquez. Dinamoviștii au tras cu ochiul la cum se antrenează cei doi, iar la final au făcut poze cu aceștia. Și Joe Hart, fost portar la City și naționala Angliei, a fost prezent lângă terenul dinamoviștilor.

Citește și:

Eugen Neagoe își motivează jucătorii cu discursuri în care o laudă pe Steaua » Ce le-a spus în cantonament: „Așa a jucat două finale de Champions League”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
caminero
caminero  •  28 Iunie 2019, 10:44

Băi nene, sînteți incredibili! Ați reușit să pociți numele celor de la L-I-N-F-I-E-L-D a treia oară, în al treilea mod diferit! Acuma avem Linefield. cu un E în plus, după ce alaltăieri a fost Linfiled, cu L și E inversate, iar la tragerea la sorți europeană pentru CFR a fost (și mai e și acuma în articol!) Lindfield, cu un D în plus. Bravos națiune! Pesemne vreun jurnalist nord-irlandez o fi scris și el vreodată FCBS, apoi SFBC și în fine ***, și acu voi vă răzbunați ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează